Політика конфіденційності

Компанія ТОВ «Богдан Автотрейд» (далі Компанія), яка є власником даного сайту з доменним ім'ям www.jac.ua (далі веб-сайт), турбується про збереження даних своїх клієнтів, що підтверджує дана політика конфіденційності. При наданні персональних і контактних даних під час заповнення форм зворотного зв'язку, а саме «Запис на тест-драйв», «замовити автомобіль», «запис на сервіс», «зворотний зв'язок», ви даєте свою згоду на обробку та зберігання ваших персональних даних згідно Закону України «Про Захисту Персональних Даних». Компанія ТОВ «Богдан Автотрейд" не передає персональні дані своїх клієнтів та відвідувачів сайту третім особам, без належних причин, що наведені в даній політиці конфіденційності.

Надаючи дані на веб-сайті, ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб'єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних». Цей перелік доступний за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17 .

1. ЗБІР ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ

1.1. Під час заповнення форм зворотного зв'язку на сайті ми просимо вас повідомити необхідну особисту інформацію в обсязі, який є необхідним для надання послуг. Ми залишаємо за собою право вимагати надати додаткову особисту інформацію в разі потреби.

1.2. Файли cookie - коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або кілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються: зберігати налаштування користувача.

1.3. Інформація про відвідування - при доступі на сайт наші сервери автоматично записують певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як веб-запит, IP-адреса, тип і мова браузера, дату і час запиту.

1.4. Компанія може обробляти особисту інформацію на серверах в Україні і в інших країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

2. НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ

2.1. Ми надаємо доступ до вашої особистої інформації іншим особам тільки за таких обмежених обставин:

2.1.1. У нас є на це ваш дозвіл. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації нам потрібна ваша явна згода.

2.1.2. У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідно для:

2.1.2.1. дотримання законодавства України, в тому числі надання інформації на вимогу фізичних і юридичних осіб, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які мають право на отримання такої інформації згідно із законодавством України;

2.1.2.2. розслідування потенційних порушень Публічної оферти, що передбачає надання інформації про вас в відповідь на належним чином оформлений адвокатський запит з інформацією про порушення;

2.1.2.3. виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних несправностей;

2.1.2.4. захисту від безпосередньої загрози правам, майну або безпеки Компанії, її співробітників і клієнтів або громадськості, в рамках законодавства України.

3. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

3.1. Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів відносяться, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки.

4. ДОСТУП ДО ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЇЇ ВІДНОВЛЕННЯ

4.1. Ми робимо все від нас залежне, щоб надати вам доступ до ваших особистих даних і або виправити їх, якщо вони невірні, або вилучити за Вашим запитом, якщо тільки їх зберігання не відповідає закону або не обумовлено законними діловими цілями. Перед обробкою запитів ми просимо користувачів підтвердити свою особу і інформацію, яку вони хочуть отримати, виправити або видалити.

5. ЗМІНА ЦІЄЮ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

5.1. Справжня політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політику конфіденційності, будуть опубліковані на цій сторінці.