Categories
Новини

JAC J6 – 6 В 1: Стиль, простір, функційність, комфорт, технологія та безпека.

Мінівени, як і смартфони, поєднують в собі функції відразу декількох пристроїв: просторих, комфортних, простих в управлінні і простих у використанні, як в місті, так і за його межами. Салони таких автомобілів відмінно вміщують великі сім’ї, компанії і багато багажу. Навіть найбільший і місткий легковий автомобіль не подарує відчуття простору, яке може запропонувати вам мінівен – кращий вибір для сім’ї, подорожей і бізнесу.

Для тих, хто цінує відчуття простору навколо, коли комфортом пасажирів на задніх сидіннях жертвувати не потрібно, коли розміщення семи осіб не викликає відчуття тісноти і дискомфорту, призначені мінівени. На такі сімейні автомобілі варто звернути увагу.

Кращим вибором для великої родини і любителів подорожей стане модель JAC J6, представлена в лінійці автомобілів JAC в сегменті мінівенів. Стильний і комфортний JAC J6 оцінять практичні люди: просторий і функціональний салон, потужний 1,8 л мотор (142 к.с.), середня витрата палива 7,6 л / 100км, об’єм багажника 630 літрів, який легко можна збільшити до вражаючих 2100 літрів при складених сидіннях заднього ряду.

Високий корпус JAC J6 з великою площею скління дарує приємне відчуття простору, а також покращує оглядовість і тим самим полегшує парковку. Модель J6 розрахована на велику сім’ю або компанію, тому в салоні є достатня кількість підсклянників, ящиків, ніш і інших приємних дрібниць. Нарешті, високий кузов також має на увазі більш високу посадку за кермом, ніж в звичайних легкових автомобілях, а це дає можливість бачити трохи далі всіх інших, а значить, швидше реагувати на зміну обстановки на дорозі. При цьому автомобіль має дорожній просвіт 180 мм, що більше притаманне «позашляховикам»!

«Сучасний і місткий JAC J6 перевершить всі ваші очікування. Приємний класичний дизайн моделі доповнений стильними технологічними акцентами: вбудованими поворотниками на бічних дзеркалах, стійками на даху, світлодіодним стоп-сигналом, динамічним спойлером, оглядовим люком і легкосплавними дисками R16. Просторий салон і раціональне обладнання забезпечують максимальний комфорт для водія і пасажирів. Базова версія моделі включає в себе регульовані передні сидіння, клімат-контроль, гідропідсилювач керма, парктронік, електросклопідйомники, електричні зовнішні дзеркала, підлокітник з вбудованим підсклянником і аудіосистемою (CD + Mp3 + Radio). В якості додаткової опції пропонується шкіряна оббивка і багатофункціональне кермо. Це просто ідеальний варіант як для подорожей, так і для щоденних пересувань по місту”, – говорить Олег Кривов’язок – генеральний директор Офіційного дистриб’ютора автомобілів JAC в Україні “Богдан-Автотрейд”.

JAC J6 пропонується в двох варіантах: з 5 або 7-місним салоном. Автомобіль відрізняється стійкістю на дорозі і хорошим рівнем безпеки. У базову комплектацію входять подушки безпеки, система ABS + EBD, передні ремені безпеки з електронатяжителем, система контролю тиску в шинах, а також бічні протиударні дверні балки. За кермом JAC J6 можна відчувати себе впевнено і спокійно.

Комфортабельний мінівен стане ідеальним варіантом для тих, хто хоче працювати в таксі. Для таких покупців компанія «Богдан-Автотрейд» пропонує придбати автомобіль на спеціальних умовах, деталі яких ви можете знайти на сайті компанії jac.ua

Купуючи новий автомобіль JAC J6, дистриб’юторська компанія «Богдан-Автотрейд» автоматично надає своїм клієнтам послуги технічної підтримки та якісний сервіс за доступними цінами в широкій дилерській мережі по всій Україні.

Переваги покупки автомобіля JAC очевидні:

– ціни завжди приємно здивують Вас своєю гнучкістю;

– процедура оформлення документів займає мінімум Вашого часу;

– індивідуальний підхід до покупця не залишить Вас байдужими;

– в подарунок ОСАГО від Дистриб’ютора.

Увага! До кінця серпня можна придбати автомобіль JAC J6 за спеціальною ціною! Поспішати!

Телефонуйте нам, будь ласка, зв’яжіться з нами! Ваш автомобіль чекає на вас!

Про компанію:

Офіційним дистриб’ютором автомобілів JAC в Україні є компанія «Богдан-Автотрейд».

Дилерська мережа дистриб’ютора «Богдан-Автотрейд» налічує понад 30 дилерських центрів JAC по всій Україні.

Детально ознайомитися з представленими моделями, спланувати тест-драйв, дізнатися умови придбання авто можна на офіційному сайті компанії jac.ua

Інформаційна лінія: 0 800 500 740 (дзвінки зі всіх стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні)

Приєднуйтесь до нас у Фейсбуці, Вконтакте, Ютубі

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит