- JAC - https://jac.ua -

100-тисячний кросовер JAC S3 зійшов з конвеєру

Щомісячні продажі міського кросовера JAC S3 на китайському ринку перевищили позначку в 20 тисяч одиниць. Таких темпів зростання продажів jac brand домігся в рекордно короткі терміни.

Якість продукції і характеристики S3 повністю задовольняє потреби покупців на авторинку цього сегмента, що, безумовно, працює на імідж бренду. Автомобіль приваблює цікавим дизайном, повними силовими аксесуарами, багатофункціональним кермом, клімат-контролем, круїз-контролем. Міський кросовер зумів завоювати серця багатьох автомобілістів, особливо серед молодіжної аудиторії. Автомобіль оснащений подушками безпеки, BOS (система управління аварійним гальмом), ABS + EBD (Boeing 9.0), ESP (електронна система стабілізації), TCS (система контролю тяги), HAC (система допомоги на пагорбі), EBA (система армування аварійного гальмування).

З моменту виходу моделі на ринок S3 став все більш впізнаваним споживачами, викликаючи великий інтерес в ЗАСОБАХ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ. Це підтверджується різними авторитетними нагородами і нагородами: «Щорічне задоволення», «Видатний внесок в китайський автомобіль», «Щорічні незалежні бренди кращий позашляховик».

S3 входить до п’ятірки найкращих моделей року з премії Сюаньюань журі з США, Німеччини, Японії, Південної Кореї та Китаю.

Хоча проект JAC S3 був запущений тільки в другій половині 2014 року, досягнення S3 не варто недооцінювати. Через 27 днів після виходу на ринок було продано перші 10 000 одиниць, в наступному місяці було продано 15 004 машини, а за третій місяць продажі досягли 17133 машин. І це ще не межа!

У березні 100 000-й кросовер S3 зійшов з конвеєра. Сотні людей стали свідками цього історичного моменту. «Ми раді, що новий JAC S3 відмінно стартував на ринку і отримує такі позитивні відгуки від клієнтів. Це, безумовно, заслуга нашого згуртованого колективу, 100 000 одиниць вийшло з виробничої лінії завдяки знанням і зусиллям професіоналів », – зазначив президент корпорації «JAC»

«Ми раді, що вже більше ста тисяч людей можуть насолоджуватися поєднанням якості, безпеки та надійності JAC S3. Представлена в кінці 2014 року на автомобільному ринку модель S3 швидко завоювала довіру споживачів. В Україні на даний момент популярність бренду продовжує зростати, а дилерські центри успішно продовжують активно приймати замовлення на новий міський кросовер. Вартість автомобіля – від 338 900 грн”, – розповів олег Кривов’язь, генеральний директор офіційного дистриб’ютора JAC в Україні компанії “Богдан-Автотрейд”.

Пропоновані версії JACS3 – це 1,5-літровий бензиновий мотор об’ємом 113 л. від. в поєднанні з 6-ступінчастою «механікою» в моделі Luxury і АКПП в комплектаціях Luxury і Elegant. Замовити новинку JAC S3 можна на сайті офіційного дистриб’ютора JAC в Україні jac.ua.

Про підсумки 2015 року говорити поки рано, але зараз S3 сміливо заявив про себе як про гідний приклад міського кросовера, а jac S3 має право на конкурентне місце серед представників цього сегмента ринку.

Про компанію:

Офіційним дистриб’ютором автомобілів JAC в Україні є компанія «Богдан-Автотрейд».

Дилерська мережа дистриб’ютора «Богдан-Автотрейд» налічує понад 30 дилерських центрів JAC по всій Україні.

Детально ознайомитися з представленими моделями і умовами придбання автомобілів можна на офіційному сайті компанії jac.ua

Інформаційна лінія: 0 800 500 740 (дзвінки зі всіх стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні)

Приєднуйтесь до нас у Фейсбуці, Вконтакте, Ютубі