- JAC - https://jac.ua -

23-Й ДИЛЕРСЬКИЙ ЦЕНТР JAC ВІДКРИВСЯ У КРИВОМУ РОЗІ

На минулому тижні, 5 листопада 2020 року, відкрився новий дилерський центр JAC у Кривому Розі – ПП «Автопрофіцентр» по вулиці Електроніки, 8. Для своїх клієнтів «Автопрофіцентр» пропонує наступний спектр послуг: продаж нових автомобілів, програми лояльності для існуючих клієнтів і юридичних осіб, тест-драйви, кредитування за програмою JAC Finance, страхування, лізинг. Гарантійне та постгарантійне сервісне обслуговування автомобілів бренду JAC, встановлення додаткового обладнання і багато інших послуг також можна отримати в сучасному сервісному центрі по вулиці Вокзальна, 27Б.

Персональний підхід до кожного клієнта доповнить відповідність дилерського центру високим стандартам дистриб’юторської компанії «ДЖАК УКРАЇНА», а наявність широкої лінійки модельного ряду автомобілів JAC в автосалоні задовольнить будь-який попит.

Всі відвідувачі дилерського центру в Кривому Розі в ході візиту можуть не тільки пройти тест-драйв електромобіля JAC IEV7S, повнопривідного пікапу JAC T8, компактного міського кросоверу JAC S2, сімейного кросоверу JAC S3, нового середньорозмірного кросоверу JAC S4, а й скористатись умовами акції – при покупці автомобілів JAC з 1 листопада по 31 грудня 2020 року в автосалоні «Автопрофіцентр» отримати «зимову гуму» у подарунок!

Останнім часом набирає популярність новий флагман – інноваційний кросовер JAC S4, що є однією з найкращих моделей серед кросоверів на автомобільному українському ринку. Стильний та сучасний інтер’єр, якісні матеріали обробки, акуратна збірка, економічність витрати пального, достатня шумоізоляція на рівні європейських брендів, великий перелік інноваційних систем безпеки та багато інших плюсів виділяють JAC S4 серед автомобілів SUV-класу. Остаточною перевагою нового кросовера є його доступна вартість від 460 тис. грн. при повноті комплектації.

Нагадуємо, що пройти тест-драйв та придбати новий флагман JAC S4 також можна в офіційній дилерській мережі ДЖАК УКРАЇНА, яка представлена в усіх регіонах України, і дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів JAC на високому рівні з дотриманням всіх стандартів виробника, повністю відповідаючи очікуванням клієнтів.