- JAC - https://jac.ua -

Автомобілі JAC відправляться в глобальний тур на підтримку чемпіонату світу з футболу в Бразилії

JAC International підтримає глобальний проект центрального китайського телеканалу CCTV для висвітлення підготовки чемпіонату світу GO Brazil GOAL: журналістські команди на кросоверах JAC S5 відвідають 32 країни-учасниці чемпіонату на 3 континентах.

Чотирирічний період очікування, протягом якого прожили футбольні вболівальники, добігає кінця і майбутній чемпіонат світу поступово виходить на інформаційну орбіту. Центральний китайський телеканал CCTV, який висвітлюватиме перипетії чемпіонату світу з футболу в Бразилії, запускає глобальний проект GO Brazil GOAL, в рамках якого журналісти каналу відвідають 32 країни-учасниці Європи, Північної та Південної Америки.

Понад 55 000 кілометрів подолають журналісти на кросоверах S5, наданих партнером глобального пробігу JAC International. Під час пробігу журналісти зроблять серію репортажів про футбольну культуру різних країн, процес підготовки збірних до чемпіонату світу, очікування та емоції, які відчувають вболівальники у зв’язку з майбутнім чемпіонатом.

Для JAC International цей проект – відмінна можливість познайомити тисячі автомобілістів з брендом JAC і однією з ключових моделей – кросовером S5 не тільки на традиційних ринках JAC (наприклад, в Бразилії), але і в Європі, а також Північній Америці. Представники CCTV охоче відгукнулися на пропозицію JAC відправитися в багатоденну поїздку на S5, сучасних добре обладнаних автомобілях, що забезпечують пасажирам комфорт і високий рівень безпеки, підтверджені відмінними результатами краш-тесту C-NCAP.

Нагадаємо, Україна стала першою європейською країною, в якій офіційно представлена пасажирська лінійка автомобілів JAC. За підсумками першого місяця продажів бренд увійшов в ТОП-40 автомобільного ринку країни. Вагомий внесок у цей успіх належить моделі S5, яка користується все більшою популярністю серед українців і з цього року випускається на Черкаському заводі «Богдан». Не дивно, що європейський етап GO Brazil GOAL стартує з Києва за підтримки офіційного дистриб’ютора JAC Богдан-Автотрейд і триватиме більше місяця. Слідкуйте за ходом підготовки пробігу в новинах на сайті www.jac.ua, http://jacukraine.blogspot.com/ блозі та vk.com/jacukraine соціальних мережах, facebook.com/JACUkraine