- JAC - https://jac.ua -

ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ JAC IEV7S МОЖЕ ПРОЇХАТИ НА 100 КМ БІЛЬШЕ НА ОДНОМУ ЗАРЯДІ

Нещодавно на одному з полігонів близького зарубіжжя було проведено випробування електричного кросовера JAC IEV7S, який проїхав 367 км на одному заряді протягом 8 годин 14 хв, що майже на 100 км більше від відстані заявленою виробником JAC MOTORS.

Умови заїзду під час випробування на полігоні були максимально наближені до реальних: нелінійна траєкторія руху, температура повітря – +13 градусів. Відомо, що модель електромобіля JAC IEV7S, яка приймала участь у тестуванні, не підлягала додатковому спеціальному оснащенню, а пілоти не економили на комфорті та використовували всі системи автомобіля відповідно правилам ПДР, рухаючись із середньою швидкістю біля 50 км/год.

Економія заряду АКБ автомобіля JAC IEV7S можлива завдяки надійному літієвому акумулятору SAMSUNG та технології рекуперації, при якій під час гальмування електричний мотор починає працювати в режимі генератора, повертаючи перетворену кінетичну енергію у зворотному напрямку в акумулятор. Потім, звісно, більша частина цієї енергії використовується при черговому прискоренні автомобіля (можливий час розгону від 0 до 100 км/год за 8 сек при крутному моменті 270 Hm) і тільки після цього починається використання основного заряду АКБ. Така технологія економії заряду електромобіля JAC IEV7S дуже важлива під час експлуатації автомобіля в умовах насиченого трафіку сучасного міста.

Нагадуємо, що пройти тест-драйв та придбати новий електромобіль JAC IEV7S можна в офіційній дилерській мережі ДЖАК УКРАЇНА, яка представлена в усіх регіонах України, і дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів JAC на високому рівні з дотриманням всіх стандартів виробника, повністю відповідаючи очікуванням клієнтів.