- JAC - https://jac.ua -

JAC ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ PLUG-IN UKRAINE

24-26 травня в Києві відбулась четверта міжнародна виставка електротранспорту та гібридів Plug-In Ukraine 2019, в рамках якої були представлені популярні моделі електромобілів, електровелосипеди, а також різні зарядні пристрої для електротранспорту.

Цього року у виставці взяла участь компанія «Богдан-Автотрейд» – офіційний дистриб’ютор автомобілів JAC в Україні –, яка представила на стенді свій новий продукт –електрокросовер JAC iEV7S.

Новинка ринку електромобілів JAC iEV7S викликала великий інтерес у відвідувачів виставки та привернула увагу великої кількості людей.

Відвідувачі стенду JAC були приємно здивовані запасом ходу, вартістю, а також комплектацією електромобіля. За словами представників компанії навіть взимку при мінус 20 автомобіль проїжджає не менше ніж 250 км на одній зарядці.

«Для багатьох відвідувачів виставки JAC iEV7S став справжнім відкриттям. Не кожен міг собі уявити, що в Україні може з’явитися китайський бренд, який представляє сучасний електромобіль з запасом ходу до 300 км за вартістю 26 тис. доларів. – розповідає Олександр Луценко, генеральний директор компанії «Богдан-Автотрейд». При знайомстві з JAC iEV7S багатьох порадувало відмінне оснащення електромобіля, його місткість і відчуття комфорту. JAC iEV7S обладнаний підігрівом передніх сидінь, зручними кріслами з бічною підтримкою, клімат-контролем, круїз-контролем, системою кругового огляду 360 градусів. Крім цього, електромобіль володіє одним з найбільш містких багажників в своєму класі ».

Під час виставки відвідувачі стенду JAC змогли не тільки ближче познайомитися з новинкою, але і випробувати її інноваційність та маневреність на тест-драйві. «Перше враження про електромобіль JAC – дуже позитивне. Крім зовнішнього привабливого дизайну, мені сподобалося, як автомобіль веде себе на дорозі. Серед плюсів моделі зазначу високий кліренс, плавний хід і можливість швидкої зарядки до 80% за 40 хвилин.» – розповідає Євген, учасник тест-драйву JAC iEV7S. З огляду на гарне співвідношення запас ходу / вартість автомобіля розглядаю цю модель для покупки.»

Технологічною особливістю моделі JAC iEV7S є 40-кВтна літій-іонна батарея корейського виробництва від Samsung з рідинним охолодженням. Завдяки даній технології JAC iEV 7S добре адаптований до різних погодних умов і здатний працювати при температурі від -30 ℃ до + 45 ℃. Серед переваг для клієнтів також варто відзначити хорошу гарантію виробника на батарею, яка становить 8 років або 150 тис. км пробігу.

Більше інформації про JAC iEV7S на сайті jac.ua