- JAC - https://jac.ua -

JAC S5 – модний тренд цієї осені!

Говорити про конструкцію JAC S5 можна довго. Дизайн цієї моделі був розроблений відомими італійськими дизайнерами і конструкторами.

Головний конструктор JaCS5 Даніеле Гальоне. Даніеле широко відомий у вузьких колах автомобільного дизайну, адже протягом усієї своєї кар’єри він очолював центри дизайну Alfa-Romeo, Maserati і Chrysler, за його безпосередньої участі був створений шедевр Alfa-Romeo 8C. У його послужний список входить створення дизайну інтер’єру Maserati Quattroporte, одного з кращих 4-дверних седанів в світі. Джанкарло має багаторічний досвід роботи з брендами Fiat, Lancia і Maserati. Головним інженером італійського R&D центру є Мауріціо Полі, який встиг попрацювати на благо всесвітньо відомих ательє Stola і Italdesign Giugiaro.

Завдяки творцям дизайн машини вийшов яскравим, динамічним і європейським.

Контроль і рух.

Автомобіль у всіх комплектаціях оснащений електропідсилювачем керма, кондиціонером, подушками безпеки, підігрівом салону, оснащений електросклопідйомниками, електричним регулюванням і підігрівом дзеркал заднього виду, парктроніком, системою контролю тиску в шинах, відмінною аудіосистемою з 6 динаміками і кольоровим сенсорним екраном. Управління мультимедійною системою дублюється на кермі, що дозволяє не відволікатися на налаштування в дорозі. У комплектації «Турбо 2.0» оснащується 2-літровим турбованим 176-сильним мотором і 6-ступінчастою коробкою передач, салон виконаний зі шкіри. Водій зможе повністю підлаштувати машину під себе, регулювання сидінь дозволяє регулювати їх в шести різних положеннях.

Чим цей автомобіль виділяється на тлі конкурентів?

Перш за все, це співвідношення динамізму і економії. Двигун 2.0 з турбонаддувом має потужність, співвіднесену з атмосферним двигуном об’ємом 2.4 літра. Максимальна потужність при цьому навіть не набагато вище 176/5200 в 2,0Т і 163/6000 в атмосфері 2,4 літра. При цьому середня витрата палива турбодвигуна відповідає заявленим дволітровим, в змішаному циклі близько 8 літрів на 100 км. Для порівняння, атмосферний мотор об’ємом 2,4 літра споживає близько 10 літрів на 100 км в змішаному циклі.

Машина оснащена різними системами допомоги водієві:

• Антиблокувальна гальмівна система (ABS) • Система розподілу гальмівного зусилля (EBD, EBV) • Система контролю стійкості (ESP, VDC, DSC) • Контроль тяги (ASR) • Система екстреного гальмування (Brake Assist, AFU)

Існує система допомоги при спуску (і підйомі), яка може дуже стати в нагоді в льодах і на крутих підйомах і спусках. До речі, таких варіантів у інших кросоверів, вартість яких становить не більше 20 000 $, ви не знайдете.

Комфорт водія і пасажирів.

Керуючи системами автомобіля в звичних місцях, це дозволяє не відволікати водія від дороги. Оснащення автомобіля роз’ємами AUX / USB дозволяє не тільки слухати улюблену музику просто з телефону або флешки, але і завдяки вбудованій системі Bluetooth можна управляти телефоном. Здійснюйте дзвінки і керуйте телефонною книгою, не перериваючи водіння, і без використання спеціальної гарнітури. Великий сенсорний екран здатний відтворювати відео.

Досить значні дзеркала заднього виду створюють хороший огляд автомобіля.

Парковка на будь-якій брові не стане проблемою з просвітом в 18 см.