- JAC - https://jac.ua -

Купуй JAC з вигодою до -50 000 грн!

компанія JAC Україна знизила ціни на весь свій модельний ряд автомобілів
Купуй JAC з вигодою Літо – найкращий час для того щоб вирушити у відпустку. Звичайно, найбільш комфортний засіб для далеких поїздок – це своє новеньке авто! Цього вкрай спекотного літа компанія JAC Україна максимально охолоджує ціни на весь свій модельний ряд. Встигніть придбати свій автомобіль за цими безпрецедентно низькими цінами!
Акційна ціна на автомобілі JAC доступна при умові підписання договору купівлі-продажу на автомобіль з обмеженого складу імпортера ТОВ «Джак Україна» в будь-якому офіційному дилерському центру JAC в Україні (окрім окупованих територій) в період з 01 травня 2023 року по 30 вересня 2023 року включно. Перелік обмеженого складу зазначено нижче.
Склад автомобілів обмежений, тому компанія «Джак Україна» залишає за собою право зміни умов акції, її терміну, переліку автомобілів з акційною вартістю у будь-який момент без додаткового інформування.
За деталями акції звертайтесь до консультантів відділів продажів в офіційній мережі JAC у Вашому місті. Шукайте зручний для Вас дилерський центр: https://jac.ua/dileri/

Тел. : +38 (073) 268-78-36 (відділ продажів), +38 (066) 990-51-52 (відділ кредитування)

компанія JAC Україна знизила ціни на весь свій модельний ряд автомобілів