- JAC - https://jac.ua -

Футуристичний кросовер JAC JS4 вже скоро приїде в Україну!

JAC JS4 двигун
Футуристичний кросовер JAC JS4 вже скоро приїде в Україну! Хочете дізнатись що вже відомо про нього в технічному плані? Тоді все по порядку:
JAC JS4 двигунПочнемо з «серця» автомобіля, тобто з його двигуна. JS4 поставлятиметеся з 1,5-турбокомпресованим двигуном. Слід відмітити, що двигун 1,5 Turbo є абсолютно новим і потрапив в десятку найкращих двигунів “China Core”. 1,5-турбокомпресований двигун використовує низькоінерційний нагнітач для покращення динамічної реакції, тому він видає 150 кінських сил і 210 Нм (2000-5500rpm) крутного моменту, а розгін до 100 км/год можливий за 9.8 сек.
JAC JS4 старт Компанія JAC реалізувала в JS 4 систему розумного старту автомобіля. Використовуючи найдосконаліший в галузі лінійний датчик Hall, електронний блок управління автомобілем вибирає найточніше положення шарніра зчеплення серед лінійних сигналів відповідно до фактичних умов роботи та забезпечує компенсацію швидкості та крутного моменту в найбільш відповідному положенні, що значно покращує продуктивність при запуску всього автомобіля.
JAC JS4 ходова Розробники JS4 потурбувалися і про гарну шумоізоляцію в салоні автомобіля. Випробування компанії NVH  R&D показали, що при швидкості 120 км/год, рівень шуму в салоні становить лише 67,3 децибел, що робить водіння комфортнішим.
JAC JS4 кузов Серед інших конструктивних особливостей JAC JS4 слід відмітити покращене налаштування системи електронного підсилювача керма, яка дозволяє економити 0.3 л палива на кожні 100 км, міцну конструкцію кузова, яка складається з 70% надміцної сталі і може захистити від тиску, що в 4 рази перевищує власну вагу і надійну систему підвіски, яка розроблялася у співробітництві з компанією Volkswagen.
На наступному тижні стане відомо якими опціями комфорту буде оснащений JAC JS4.
За більшою інформацією звертайтеся по телефону +38(073)268-78-36 або заходьте на веб-сайт  https://jac.ua/. Слідкуйте за останніми новинами бренду на офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/jaccars.ua