- JAC - https://jac.ua -

Компактний кросовер JAC S3 вже у Україні!

Вперше кросовер JACS3 був представлений в кінці квітня 2014 року на Пекінському автосалоні. За півроку продажів в Китаї на внутрішньому ринку JACS3 зайняв лідируючі позиції і досяг продажів в 70 330 автомобілів.

Кросовер розроблений на базі седана JAC J4, його довжина – 4 325 мм, ширина – 1765 мм і висота – 1660 мм, колісна база – 2 560 мм. Споряджена маса – 1210 кг.

Автомобіль оснащується 1,5-літровим бензиновим мотором потужністю 113 к.с., який працює в парі з механічною 6-ступінчастою коробкою передач або автоматичною коробкою передач (безступінчатий варіатор). Заявлена максимальна швидкість буде обмежена 180 км / год, а витрата палива в змішаному циклі становить не більше 6 літрів на 100 км.

Комфорт водія і пасажирів відповідає рівню європейських автомобілів. У комплектацію входять наступні опції: повний пакет живлення, MP5-магнітола з USB, Bluetooth, інтерфейс для підключення карти пам’яті iPod / SD, бортовий комп’ютер, клімат-контроль, круїз-контроль, багатофункціональне кермо, регулювання сидінь в 6 напрямках, підігрів зовнішніх дзеркал з електричним регулюванням, центральний підлокітник, контроль тиску в шинах і безліч додаткових опцій, які дозволять кожному відчути комфорт і задоволення від управління JAC S3.

JAC S3 – динамічний, комфортний, компактний і безпечний кросовер. Особливу увагу виробник приділив безпеці. Деталі кузова на 55% виготовлені з високоміцної сталі, 40% – високоміцної сталі і на 5% надміцної сталі. Автомобіль оснащений подушками безпеки, BOS (система управління аварійними гальмами), ABS + EBD (Bosch 9.0), ESP (електронна система стабілізації), TCS (система контролю тяги), HAC (система допомоги на пагорбі), EBA (система посилення аварійного гальмування).

Дизайн JACS3 був розроблений в італійському R&D центрі JAC (Турин), під керівництвом відомого італійського дизайнера Даніеле Гальоне. JACS3 створений для того, щоб дивувати і підкорювати! Кросовер має свій унікальний стиль, який не дозволить власнику JACS3 залишатися непоміченим в потоці інших автомобілів.

Старт продажів компактного кросовера JACS3 в Україні відбудеться в березні 2015 року. Ми впевнені, що «молодший брат» вже відомого в Україні кросовера JAC S5 буде популярний не тільки серед активної, сучасної молоді, але і, без сумніву, знайде своїх шанувальників серед жіночої аудиторії і успішних людей різного віку, які вміють радіти життю.

Офіційним дистриб’ютором автомобілів JAC в Україні є ТОВ «Богдан – Автотрейд». Дилерська мережа налічує понад 30 дилерських центрів JAC по всій Україні.