- JAC - https://jac.ua -

JAC представив у Пекіні сім новинок

На 13-му Пекінському міжнародному автосалоні JAC представила відразу сім новинок. Один з них очікується в Україні наступного року. Також серед прем’єр – новий серійний електромобіль і концепт повнорозмірного кросовера, який може з’явитися в 2017 році.

JAC A20

Компактний седан з індексом А20 – новинка, яка поповнить модельний ряд JAC в цьому році. Модель оснащується 97-сильним бензиновим мотором об’ємом 1, 3 літра і 6-ступінчастою механічною коробкою передач. У список оснащення моделі входить система старт-стоп і мультимедійний MP5-центр, дві подушки безпеки і електронні системи активної безпеки. Кузов седана на 45% виконаний з високоміцної сталі. Офіційний дистриб’ютор JAC в Україні, компанія «Богдан-Автотрейд», планує почати поставки JAC A20 в 2015 році.

JAC iEV5

Модель з індексом iEV5 стане другим серійним електромобілем в модельному ряду JAC. Максимальна швидкість автомобіля становить 120 км / год, а запас ходу на одному заряді акумулятора досягає 200 км. Час зарядки літій-іонного акумулятора від звичайної мережі становить 8 годин, а від високовольтного – 2, 5 години. Очікується, що JAC iEV5 надійде в продаж на вітчизняному ринку в другій половині 2014 року. Роздрібна ціна електричного седана в Китаї складе приблизно 21 000 доларів.

JAC SC-9

Jac продемонстрував своє бачення повнорозмірного кросовера, представивши концепт-модель SC-9. Автомобіль має трансформований салон з посадковою формулою 2 + 2 + 2. Другий ряд сидінь можна повернути на 180 градусів. В обробці інтер’єру використовується натуральне дерево, алюміній, шкіра і вуглецеве волокно. Футуристичний характер концепції підкреслюється системою розпізнавання жестів, за допомогою якої можна управляти мультимедійними функціями. Деякі з рішень, що використовуються в концепції JAC SC-9, будуть реалізовані в серійному кросовері, який з’явиться в 2017 році.

JAC A6

Модель JAC A6 претендує на звання флагмана пасажирської лінії компанії. При довжині кузова 4995 мм його колісна база становить 2915 мм. Базовим двигуном є 1,5-літровий турбомотор потужністю 171 к.с., агрегатований з 6-ступінчастою преселективною АКПП. ТОП-конфігурації оснащуються 2-літровим турбованим двигуном потужністю 190 к.с. Старт продажів моделі на вітчизняному ринку запланований на другу половину 2014 року.

JAC S3

S3 є першим субкомпактним кросовером JAC. Автомобіль оснащується 1,5-літровим бензиновим мотором потужністю 111 к.с. і механічною 6-ступінчастою коробкою передач. У конструкції кузова JAC S3 використовується три види високоміцної сталі, автомобіль оснащується великим набором систем активної і пасивної безпеки. У плані оснащення JAC S3 не поступається старшій моделі S5: для неї доступна система старт-стоп, медіасистема MP5 з Bluetooth і Hands Free, навігація і круїз-контроль. На вітчизняному ринку для позначення моделі використовується індекс S30.

JAC J6

Косметична підтяжка обличчя також була проведена для сімейного мінівена J6. Відмінними рисами рестайлінгової моделі стали нові бампери і легкосплавні диски. Також автомобіль отримав оновлений дизайн передньої панелі в стилі кросовера S5 і кілька додаткових систем, серед яких безключовий доступ до салону, кнопка запуску двигуна, передній і задній парктронік. У салоні jac J6 є 16 ніш для зберігання великих і дрібних речей.

JAC J5

На стенді компанії був представлений оновлений седан JAC J5. Автомобіль 2015 модельного року отримав трохи змінені передні і задні бампери, новий дизайн коліс, а також оновлену передню панель. Технічна начинка залишилася колишньою: двигун 1.5 поєднується з 5-ступінчастою механічною коробкою передач потужністю 112 к.с., а автоматична коробка передач доступна для 1.8-літрового агрегату потужністю 142 к.с.

Бренд JAC в Україні представлений офіційним дистриб’ютором «Богдан – Автотрейд». За підсумками семи місяців продажів вже продано понад 400 автомобілів, бренд впевнено наздоганяє за обсягами продажів китайські бренди, які вже давно присутні на українському ринку.

Найпопулярнішою моделлю JAC став улюблений автомобілістами седан J5 за якість збірки, багату комплектацію і демократичну ціну. Автомобіль має оригінальний дизайн, розроблений італійською студією Pininfarina. Є на вибір пара економічних бензинових моторів об’ємом 1,5 і 1,8 л потужністю 112 і 142 к.с. з АКПП відповідно. Сильний конкурент робить його багатою базовою комплектацією, що включає пару подушок безпеки, іммобілайзер, електричні вікна і дзеркала, кондиціонер і аудіосистему з USB-інтерфейсом. У пакеті Luxury додатково представлений датчик тиску в шинах, багатофункціональне кермо зі шкіряною обробкою, шкіряна обробка, підігрів дзеркал заднього виду і клімат-контроль.

Дилерська мережа дистриб’ютора «Богдан-Автотрейд» налічує понад 30 дилерських центрів по всій Україні.