- JAC - https://jac.ua -

Легкові автомобілі JAC: Надійність, Безпека та Стильний дизайн.

Компанія JAC демонструє високу якість своєї продукції, що підтверджується мінімальною кількістю звернень клієнтів до підприємств сервісної мережі.

Купуючи автомобіль, кожен з нас, звичайно ж, оцінює зовнішній вигляд машини, динамічні та технічні характеристики і так далі. Але фактор надійності визначити досить складно. Ціна автомобіля також не може служити визначальним фактором, адже автомобіль вартістю 10 000 доларів може бути надійніше машини з набагато вищою ціною.

Безпека і надійність – саме так слід охарактеризувати автомобілі, які можна купити у дилерів JAC. Підтвердженням цього є той факт, що кросовер S5 і седан J5 отримали максимально можливий бал в краш-тестах C-NCAP.

Основний упор в своєму виробництві компанія JAC робить на якість продукції, що випускається. Перед кожним запуском в серійне виробництво будь-яка нова модель проходить два роки ресурсних і технологічних випробувань в одному з національних випробувальних центрів. Всі без винятку моделі, що сходять з конвеєра, обов’язково проходять 100-тисячний випробувальний пробіг, після чого проводиться повний контроль всіх вузлів і агрегатів. Автомобілі на експорт повинні пройти додатковий контроль в державній міжвідомчій комісії КНР.

Згідно з численними відгуками автовласників, вирішальним фактором при покупці автомобілів JAC є комфорт і багата комплектація всіх моделей JAC без винятку, а також вдале співвідношення ціна-якість, невибагливість в експлуатації і надійність.

Українському покупцеві на даний момент представлений широкий асортимент автомобілів JAC: JAC J2, JAC J5, JAC J6, JAC S5, а вже в 2015 році очікуються новинки.

Автомобільна компанія JAC успішно дебютувала на українському ринку в кінці 2013 року, і сьогодні кількість проданих автомобілів наближається до позначки в півтисячі машин!

За весь цей час дистриб’ютор зафіксував всього 8 звернень споживачів до підприємств сервісної мережі з гарантійних питань. При цьому окремо варто відзначити, що виявлені несправності носять єдиний характер і не впливають на системи автомобіля, що впливають на безпеку експлуатації. Несправностей, які можна віднести до розряду характерних і систематичних, виявлено не було, що підтверджує серйозність підходу до якості продукції, що випускається.

З огляду на кількість проданих автомобілів і період їх експлуатації, можна з упевненістю сказати, що якість машин знаходиться на високому рівні для автомобілів цієї цінової групи.

Автомобілі JAC доступні в офіційній дилерській мережі компанії «Богдан-Автотрейд», яка налічує 30 автосалонів і сервісних центрів по всій країні.

Дізнайтеся більше про JAC JAC на Facebook