- JAC - https://jac.ua -

Обличчя JAC: Купуємо новий автомобіль разом з власником

Продовжуємо знайомитися з новими власниками автомобілів JAC, попутно з’ясовуючи, як вони вибрали машину і чому віддали перевагу JAC.

Наша зустріч відбулася практично випадково і через те, що в пошуках JAC J5 в необхідній конфігурації наш співрозмовник Вадим прийшов в салон «Богдан», що на вулиці Усенка (Київ).

Ми зустріли Вадима з його дружиною Галиною в очікуванні завершення передпродажної підготовки. Поки військовослужбовці готували седан JAC, ми пробиралися в зону обслуговування, щоб подивитися на машину, заодно поспілкувалися і з’ясували, що Вадим працює водієм вантажівки на міжнародних рейсах, і в одній з великих автомобільних компаній. Вибираючи нову машину, він шукав варіант з хорошим оснащенням, солідним дизайном, з ціною в районі 110 тис грн. У його список увійшли як автомобілі популярних в Україні доступних марок, так і JAC J5, які заочно підкупили оригінальним, гармонійним дизайном.

“У Jac J5 є своє обличчя, в його дизайні немає прямих запозичень, як у інших брендів, і це дуже підкуповує”, – ділиться Вадим. – Крім того, наші діти вже виросли, порадували нас онуком, щоб машина, з одного боку, була обрана для нас з дружиною, а з іншого боку, я хотіла багажник більшого розміру, щоб я могла при нагоді поставити коляску ».

JAC J5 став четвертим автомобілем Вадима і, оскільки він все ще їздив на автомобілях з класичною механічною коробкою передач, тепер він вибрав для цього силового агрегату чудову конфігурацію 1,5-літровий J5 з «механікою» в «топі». Дружина Галини не їздить на машині, тому ніякого спротиву з вимогою «АКПП – і більше нічого!»

Але, чи став свіжий зовнішній вигляд приводом для покупки автомобіля абсолютно нової для України марки? «Мені сподобався і зовнішній вигляд, і дизайн J5. Але, якщо чесно, вирішальним аргументом для мене стала якість. Раніше я професійно займався зварювальними роботами, для мене якість металу і методи його антикорозійного захисту – це не порожній звук, тому я дуже прискіпливо придивлявся до машин в цьому плані, оглядав цікаві моделі у знайомих, навіть пару підйомників встигла проїхати. Кузовні панелі, лонжерони J5 виготовляються з якісної сталі, і навіть анодовані. Знайомий, власник китайського автомобіля іншої марки, коли захотів подивитися на метал крила, нарвався на попередження з серії «дивись, не ламайся» Жарти», але якість JAC J5 мене переконала. «

Того вечора Вадим з дружиною поїхали додому до Білої Церкви в новенькому білосніжному, блискучому світлодіодами задніх ліхтарів JAC J5. Бажаємо Вадиму сотні тисяч безпроблемних кілометрів і щиро раді, що все більше людей свідомо вибирають бренд JAC, віддаючи перевагу його більш відомим брендам.