- JAC - https://jac.ua -

Розширення модельної лінійки JAC

електричний хетчбек EV JS1
Chengdu Motor ShowЗ 26 серпня по 4 вересня 2022 року проходила одна з найбільших автомобільних виставок у Китаї. Автосалон Чангду (Chengdu Motor Show) входить до четвірки найкращих автосалонів в Китаї і являється найбільшою виставкою, яка проходить у західній частині цієї країни. Цьогоріч тут було представлено багато новинок китайської автопромисловості, зокрема JAC Motors представила компактний та стильний електричний хетчбек EV JS1.
електричний хетчбек EV JS1Цікаво, що дизайн EV JS1 розроблявся Даніелем Гагліоне, попереднім директором Дизайнерського центру Maserati. JS1 отримав елегантні лінії кузова, які гарно підкреслюються світлом та тінню. Крім того, новинка отримала яскраву кольорову гаму. На виставці машина була представлена в рожево-перламутровому кольорі з білим дахом, а серед доступної гами є ще червоний, блакитний та білий, а для китайського ринку ще і в зеленому та помаранчевому. JS1 може похизуватися адаптивною LED оптикою та литими дисками у вигляді чотирилистої конюшини.
дизайн EV JS1 Інтер’єр автомобіля виглядає стильно та технологічно. В компактних автомобілях всередині важливо відчувати простір, тому дизайнери оздобили автомобіль двокольоровою вставкою з лазерним гравіюванням. Цікаво виглядає також підбір кольорів для оздоблення сидінь, які виконані у сіро-білому кольорі з вставками у колір кузова. Центральна панель інструментів також має вставки у колір кузова.
JS1 отримав кольоровий бортовий комп’ютер JS1 отримав кольоровий бортовий комп’ютер та великий 10,25-дюймовий сенсорний екран на центральній панелі з великою кількістю функцій.
Інтер’єр автомобіля EV_JS1Максимальна потужність JS1 –  45 кВт. Розгін від 0 до 100 км/год досягається всього за 4.6 с. Під кришкою для зарядки автомобіля власник знайде 2 порти: один власне для зарядки, а інший – для віддачі енергії. Тобто автомобіль можна перетворити на генератор електроенергії за умов відсутності світла. Хоча габарити автомобіля не великі, заявлений запас ходу дорівнює 300 км і для підзарядки необхідно всього 45 хв. (від 30 до 80 %)
запас ходу EV_JS1 300 Щоб не пропустити інші новинки від JAC Motors, підписуйтесь на офіційну сторінку в Facebook https://www.facebook.com/jaccars.ua та слідкуйте за новинами на офіційному сайті офіційного дистриб’ютора JAC в Україні  https://jac.ua/.