- JAC - https://jac.ua -

Нам один рік!

Рівно рік тому, 18 вересня 2013 року, було оголошено назву нової автомобільної марки в Україні і сьогодні вона святкує свій перший день присутності на автомобільному ринку України.

У такі дні прийнято підбивати підсумки. Краще за вас, шановні клієнти, ніхто не зможе об’єктивно оцінити результати нашої діяльності. Наша робота була присвячена вам. Ми постаралися, в першу чергу, для вас, підвищуючи свою активність. Плануючи кожен крок, кожну дію, ми думали, як вони будуть оцінюватися, який результат це принесе.

По-перше, хотілося б відзначити результати, яких домігся бренд JAC за такий короткий термін: за перший рік експлуатації понад 500 автомобілів JAC знайшли своїх власників. Найвищий результат був зафіксований в травні 2014 року – бренд JAC зайняв 18-е місце і з 2% ринку увійшов в ТОП-20 найпопулярніших марок автомобілів в Україні.

Однією з найважливіших подій у житті бренду став початок серійного виробництва моделі JAC J5 на сучасному автомобільному заводі в Черкасах, найсучаснішого автомобільного виробничого комплексу в Україні та одного з найсучасніших заводів у всій Східній Європі, в який корпорація «Богдан» інвестувала понад 330 мільйонів доларів.

На міжнародній конференції дистриб’юторів JAC, яка проходила в Циндао, українська дистриб’юторська компанія «Богдан-Автотрейд» отримала нагороду за організацію кращого виробництва автомобілів JAC за підсумками 2013 року.

За цей рік було пережито багато яскравих подій: JAC International підтримала глобальний проект центрального китайського телеканалу CCTV з висвітлення підготовки Чемпіонату світу GO Brazil GOAL, журналістські команди на кросоверах JAC S5 відвідали 32 країни-учасниці чемпіонату на 3 континентах, європейський етап GO Brazil GOAL стартував з Києва за підтримки офіційного дистриб’ютора JAC Богдан-Автотрейд і тривав більше місяця. Також в 2014 році JAC MOTORS відсвяткувала своє 50-річчя. За 50 років свого існування JAC Motors пройшла довгий шлях і зі скромного виробника автомобільних деталей в одну з п’яти найбільших китайських автомобільних компаній, досягнувши продажів понад 700 тисяч автомобілів на рік.

JAC продемонструвала високу якість своєї продукції, що підтверджується мінімальною кількістю звернень клієнтів до підприємств сервісної мережі. Спеціально для розвитку парків таксі преміум-класу компанія “Богдан – Автотрейд” пропонує спеціальні умови придбання автомобілів JAC для власників автопарків, а також бажаючих почати свій бізнес в службі таксі на автомобілях класу “Люкс”.

На сьогоднішній день українському покупцеві представлений широкий асортимент автомобілів JAC: JAC J2 – найдоступніша і в той же час найяскравіша модель компанії, JAC J5 – чіткі лінії, елегантні форми, унікальний дизайн, JAC J6 – покликаний задовольнити пристрасть до подорожей всією сім’єю і при цьому незамінний бізнес-помічник, JAC S5 – безпечний, маневрений, бездоганно оснащений, і вже в 2015 році очікуються новинки.

У наступному році ми очікуємо як мінімум 3 новинки в модельному ряду JAC: S3 – сірий тріск і стильний міський кросовер, J4 – елегантний і комфортний середньорозмірний седан, A20 – практичний і економічний седан бюджетного цінового сегмента.

Ми домоглися визнання нашого бренду JAC. В умовах постійної економічної нестабільності і зниження обсягів виробництва автотоварів ми змогли не тільки втриматися на плаву, а й наростити продажі, налагодити безперебійні поставки наших автомобілів. Ми також змогли утримати ціни на нашу продукцію від різкого зростання, хоча в багатьох галузях ціни постійно зростають.

Ми динамічно розвиваємося і прагнемо до успіху. Ми знаємо, що домогтися визнання можна тільки завдяки наполегливій і якісній роботі всіх відділів. Тому ми намагаємося, щоб вони не тільки ефективно працювали, а й ефективно взаємодіяли.

Дякуємо всім нашим партнерам і клієнтам за довіру і співпрацю. Компанія «Богдан-Автотрейд» не збирається зупинятися на досягнутому, а прагне досягти нових результатів.

Зроблено багато, але потрібно зробити ще більше! Бажаємо всім нам успішного розвитку, творчих і матеріальних звершень, миру, успіхів і процвітання!

Ми раді працювати для Вас!

Більш детальна інформація та автомобілі JAC доступні в офіційній дилерській мережі «Богдан-Автотрейд», яка налічує 30 салонів та сервісних центрів по всій країні.

Дізнайтеся більше про JAC JAC на Facebook