- JAC - https://jac.ua -

Нова модель компактного позашляховика JS4

JS4 виконаний у новий стилістиці
Нова модель компактного позашляховика JS4Компанія JAC Motors нещодавно представила нову модель компактного позашляховика JS4. Футуристичний дизайн цієї моделі та передові технології розроблялися спільними зусиллями інженерів та дизайнерів з усього світу.
JS4 виконаний у новий стилістиціНезважаючи на те, що JS4 розроблявся на базі кросовера JAC S4, новий кросовер майже не має спільних рис зі своїм попередником. JS4 виконаний у новий стилістиці, яка вирізняється різкими геометричними фарами. До речі, в компанії JAC такий стиль назвали  «Global Design of JAC Passenger Car 3.0 Era» («Глобальний дизайн легкових автомобілів JAC покоління 3.0»).
Інтер’єр автомобіля виконаний у мінімалістичному стилі з акцентом на асиметричну геометрію. Інтерєр JAC S4
Центральна консоль оснащена 10,25”HD екраном, що надає доступ до керування безлічі функцій автомобіля та підтримує доступ до CarPlay та Android Auto. А бортовий комп’ютер отримав можливість кастомізації. Тепер для водія доступні 3 теми на вибір для відображення основних параметрів автомобіля. Центральна консоль JAC S4
система підвіски JAC S4В технічному плані, автомобіль розроблявся разом з німецькою компанією Volkswagen у відповідності до європейських стандартів якості та безпеки. Так, у співробітництві з Volkswagen та Magna (Франція), компанія JAC розробила систему підвіски. В результаті кросовер може м’яко долати складні дорожні випробовування.
Нові двигуни JAC S4Новинка отримає дві версії 1,5-турбокомпресованого та 1,6-літрового двигунів, які можна обрати з механічною або автоматичною коробкою CVT. Зокрема, сучасний Турбо мотор видає 150 кінських сил і 210 Нм крутного моменту.
За більшою інформацією звертайтеся по телефону +38 (073) 268-78-36 або заходьте на веб-сайт  https://jac.ua/. Слідкуйте за останніми новинами бренду на офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/jaccars.ua