- JAC - https://jac.ua -

ОБЕРИ СВІЙ SUV БРЕНДУ JAC НА ВИСТАВЦІ АГРОЕКСПО-2017

З 20 по 23 вересня 2017 року у Кропивницькому (Кіровограді) проходила щорічна Міжнародна агропромислова виставка АгроЕкспо-2017, на якій, окрім сільськогосподарської техніки, демонстрували нові моделі легкових автомобілів ряду відомих брендів. На виставковому стенді місцевого дилера Національної мережі «Богдан-Авто Холдинг» одними з найпопулярніших серед відвідувачів виставки були компактний JAC S2 та сімейний JAC S3. Генеральний директор мережі Національного автодилера «Богдан-Авто Холдинг» Максим Хом’як, що був присутній на виставці, відмітив: «Бренд JAC без сумніву має перспективи розвитку на вітчизняному авторинку, автомобілі такого класу в бюджетній ціновій категорії мають високий попит з боку споживачів, а висока якість матеріалів та добре оснащені комплектації розвіюють всі сумніви. Навіть на аграрній виставці потенційні клієнти активно консультуються та запису ються на тест-драйв автомобілів JAC S2 та JAC S3».

Дійсно, автомобілі JAC S2 та JAC S3 приваблюють сучасною унікальною зовнішністю від італійських дизайнерів з Турину на чолі з відомим директором з автодизайну Даніелем Галліоне, впровадженню сучасних технологічних досягнень в підвищенні рівня безпеки водія та пасажирів, що суттєво відрізняє бренд JAC від інших китайських брендів на українському ринку, а також доступній ціні на автомобілі SUV класу від 309 000 грн. на багату опціями комплектацію LUXURY з двигуном 1,5L та механічною коробкою передач.

Нагадуємо, що ТОВ «Богдан-Автотрейд» – дистриб’юторська компанія бренду JAC в Україні, яка має розгалужену систему офіційних дилерських центрів з продажу автомобілів JAC у 23 містах України. Детально познайомитись з моделями, дізнатися про програми кредитування та записатись на тест-драйв можна на офіційному сайті компанії jac.ua.