- JAC - https://jac.ua -

В очікуванні на JAC JS4

Поки перша партія новеньких кросоверів JAC JS4 прямує в Україну, поглянемо чого можна очікувати від новинки. JAC JS4 JAC JS4 – це передньопривідний SUV компактного сегмента, який може похвалитися сміливим дизайном, сучасним та практичним салоном, а також багатим набором опцій.
кросовер JAC JS4 Габаритні розміри кросовера 4410×1800×1660 (мм), що є трохи більшим за  Renault Duster, Skoda Karoq чи Peugeot 2008. Слід зауважити, що саме такий розмір автомобілей найбільш полюбився жителям міст, оскільки місткість машини поєднується зі зручними розмірами для маневрування та паркування.
Габаритні розміри JAC JS4 Мінімальний дорожній просвіт JAC JS4 становить 200 мм, і багажне відділення має корисний об’єм в 520 літрів , що легко розширюється до 1050 літрів при складанні другого ряду сидінь.
дорожній просвіт JAC JS4 Екстер’єр JS4 є витвором мистецтва італійської штаб-квартири JAC. Основний акцент у фронтальній частині автомобіля дизайнери зробили на паралельні лінії бампера, решітки радіатора та головних LED-фарах. Легкі хромовані акценти додають автомобілю спортивного вигляду і довершують цілісність дизайну автомобіля. Перлиною дизайну стала світлодіодна оптика автомобіля у формі перевернутої цифри 7.
Екстер’єр JS4 JAC JS4 має явно виражені бічні лінії, які гармонують з дизайном 17-дюймових легкосплавних колісних дисків.
явно виражені бічні лінії JAC JS4 Задня частина автомобіля також виконана у геометричному стилі, де явно прослідковується паралельність ліній задніх LED-ліхтарів, лінії багажника та заднього бампера.
Задня частина автомобіля JAC JS4 Хромовані рейлінги на даху доповнюють геометричність дизайну JS4, який, між іншим, оформлений у новій стилістиці китайської компанії під назвою «Глобальний дизайн легкових автомобілів JAC епохи 3.0», і треба сказати – виглядає автомобіль красиво, молодіжно, пропорційно та досить сміливо.
геометричність дизайну JS4 На завершення слід сказати, що новинка вже зовсім скоро буде доступна в Україні у двох комплектаціях Smart та Luxury з механічною та автоматичною коробкою передач.
 

Більше деталей можна дізнатися за телефоном +38 (073) 268-78-36 або на офіційному веб-сайті  https://jac.ua/.

Слідкуйте за останніми новинами бренду на офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/jaccars.ua