- JAC - https://jac.ua -

ПІКАП JAC T8 ПОСТУПОВО ЗБІЛЬШУЄ ПРОДАЖІ

Новинка українського авторинку 2019 року повнопривідний пікап JAC T8 у 2020 році наздогнав за продажами відомі бренди. Хоча прямий конкурент автомобіля JAC T8 , GREAT WALL Wingle, все ще попереду, та випередити його – це питання часу.

Пікап JAC був гідно оцінений вітчизняними автолюбителями завдяки міцній рамній конструкції, великим габаритам – 5325х1880х1830 мм, місткій вантажній платформі з розмірами 1520 x 1520 x 470 мм і вантажопід’ємністю 900 кг, кліренсу у 210 мм та непоганим набором опцій: литі диски R18, кнопка запуску двигуна, шкіряний салон, круїз-контроль, повний електропакет, ABS + EBD, система курсової стабілізації ESC, камера кругового огляду 360 градусів, TPMS, система допомоги при старті руху на підйомі (HАC), система попередження про виїзд зі смуги руху (LDW) тощо.

Навіть навантажений повнопривідний пікап має гарну динаміку, бо оснащений німецьким турбодизельним двигуном Diesel 2.0 CTi, що відповідає екологічному стандарту Євро-5 та видає потужність 139 к.с. і крутний момент 320 Нм. Відрізняється цей двигун особливою технологію турбоннаддуву та системою Common Rail, яка знижує витрату палива і зменшує рівень шуму.

Все більше звертають увагу на автомобіль любителі активного способу життя, яких приваблює не тільки доступна ціна на пікап, а й можливість невеличкою компанією (до 5 чоловік) відправитися на JAC T8 у гори чи подолати піщаники та неглибокі гірські річки вбрід, перевозити малогабаритні вантажі або оснащення для активного відпочинку.

Нагадуємо, що оформити попереднє замовлення на повнопривідний пікап JAC T8 2021 року випуску можна в автосалонах дистриб’юторської мережі ТOВ “ДЖАК УКРАЇНА”, які представлені в великих регіонах України, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів JAC на рівні кращих європейських і світових стандартів.