- JAC - https://jac.ua -

П’ятирівнева система контролю якості автомобілей JAC

Корпорація JAC Motors надає великого значення надійності та безпеці своєї продукції, тому має п’ятирівневу систему досліджень і розробок.

При створенні дослідницького центру в Хефей (Китай) корпорація JAC інвестувала понад 100 млн доларів США в будівництво першокласної міжнародної науково-дослідної бази, яка займає площу 49 000 м2, включаючи науково-дослідний центр, три центри інспекції продукції, конструкторське бюро. Крім того, є передове міжнародне обладнання для випробувань, таке як випробувальні стенди для підвіски і трансмісії K & C. Науково-дослідний центр налічує понад 3 000 конструкторів і самостійно займається проектуванням, дослідною експлуатацією, випробуваннями автомобілів і основних вузлів. Здатність центру проводити незалежні дослідження і розробки стає лідером в Китаї.

Технологічний центр JAC є акредитованим промислово-технічним центром у Китаї, включаючи Науково-дослідний інститут комерційних транспортних засобів, Науково-дослідний інститут легкових автомобілів, Науково-дослідний інститут технологічного машинобудування, відділ управління продуктами тощо.

У 2005 році JAC Motors заснувала перший науково-дослідний центр в Турині (Італія). У 2006 році відбулося відкриття другого зарубіжного дослідницького центру в Токіо (Японія).

Автомобілі JAC поєднують в собі інноваційні технології, сучасний дизайн і незаперечну якість. Основною метою JAC Motors є створення першокласного продукту. Для цього автомобільний гігант має п’ятирівневу систему досліджень і розробок. Система включає в себе взаємодію технічних відділів різних напрямків, укладення стратегічного співробітництва з першокласними проектними компаніями, такими як: «Пенсільванія» в Італії, «Лотос» в Англії, «ВЕНС» в Кореї, «AVL» в Австрії, «Хофер» в Німеччині. Залучення відомих дизайнерів і дизайнерів, що працюють в “Jac Italy Design Centre” і “JAC Japan Design Centre”, таких як: Даніеле Гальоне (Daniele Gaglione) – широко відомих в автомобільних дизайнерських колах. Протягом усієї своєї кар’єри він очолював конструкторські центри «Альфа-Ромео», «Мазераті» і «Крайслер». Джанкарло Консіліо – відомий головний дизайнер, має багаторічний досвід роботи з брендами Fiat, Lancia і Maserati, головний інженер італійського R&D центру – Мауріціо Полі, який встиг попрацювати на благо всесвітньо відомих ательє Stola і Italdesign Giugiaro.

Ключовим елементом п’ятирівневої системи досліджень і розробок є тісна співпраця з державними підприємствами і національними науковими центрами Китаю.

Все це дозволяє компанії проводити сувору корпоративну систему якості автомобілів.

Завдяки цьому виробничому процесу, контролю якості та постійному вдосконаленню менеджменту JAC Motors була удостоєна звання «Рекомендована марка для експорту», «Найбільш конкурентоспроможний бренд на ринку», «Національний знак якості» і багато інших.

Бренд JAC дебютував на українському автомобільному ринку в кінці 2013 року і за короткий час вже було продано понад 600 автомобілів. Згідно з численними відгуками автовласників, вирішальним фактором при покупці автомобілів JAC є комфорт і багата комплектація всіх моделей JAC без винятку, а також вдале співвідношення ціна-якість, невибагливість в експлуатації і надійність.

На сьогоднішній день українському покупцеві представлений широкий асортимент автомобілів JAC: JAC J2, JAC J5, JAC J6, JAC S5, а також в 2015 році очікуються новинки. Ціни на популярні моделі починаються від 108 900 грн.

Більш детальна інформація та автомобілі JAC доступні в офіційній дилерській мережі «Богдан-Автотрейд», яка налічує 30 салонів та сервісних центрів по всій країні.

Дізнайтеся більше про JAC JAC на Facebook