- JAC - https://jac.ua -

РЕБРЕНДІНГ ТА НОВИЙ ЛОГОТИП БРЕНДУ JAC В УКРАЇНІ

Ще навесні 2017 року виробнича компанія JAC Motors оголосила про JAC New Logo та ребрендінг автомобілів бренду JAC, які на даний час представлені на міжнародних ринках.

І вже наприкінці липня цього року в Україні стали доступні для покупців зіркові моделі JAC SUV-класу з виразним логотипом “Джей Ей Сі” та новим фейсліфтинговим дизайном 2018 року.

Нові кросовери JAC S2 та JAC S3 демонструють не тільки нові елементи дізайну кузова, у JAC S2 оновлена стильна решітка радіатора, у старшої моделі з’явилася накладка вздовж дверей з написом JAC S3, а й інноваційні якості бренду, що допомогають власнику стати вправним водієм на вітчизняних дорогах. Зокрема разом з підвіщеними системами безпеки новий JAC S3 отримав камеру заднього виду та підвищену потужність завдяки новому двигуну об’ємом 1,6 л, автомобиль з яким вже доступний з механічною коробкою передач за 374 000 грн. і з коробкою CVT за 393 000 грн. в максимальній комплектації INTELLIGENT.

‘’Доречі, у нашого українського дилера, Національної мережі “Богдан-Авто Холдинг”, нещодавно стала доступна програма кредитування автомобілів JAC ‘’Оптимальний вибір’’ за вигідними умовами з процентною ставкою від 0,01% при 20% першому внеску,”- відмічає Генеральний директор дистрибуторської компанії ТОВ “Богдан-Автотрейд” Олександр Луценко. Він впевнений, що оновлені моделі кросоверів JAC обов’язково знайдуть позитивні відгуки у своїх власників завдяки поєднанню якісного виробництва, нового стильного дизайну та використанню інноваційних технологій за доступною ціною.