- JAC - https://jac.ua -

Незабаром на світовому ринку з’явиться новий компактний кросовер JAC S3.

JAC International представила серійну версію нового міського кросовера JAC S3.

У Пекіні на автосалоні 2014 року, який проходив в кінці квітня поточного року, китайська компанія JAC представила в своїй лінійці новий кросовер під назвою JAC S3.

Кросовер розроблений на базі седана JAC J4 і має невеликі габарити, що по праву дозволяє називати його компактним. Довжина не перевищує 4 325 мм, ширина 1760 мм і висота 1660 мм, а колісна база становить 2 560 мм. Споряджена маса 1220 кг.

Автомобіль оснащується 1,5-літровим мотором потужністю 113 к.с., який працює в парі з механічною 6-ступінчастою коробкою передач або автоматичною коробкою передач (безступінчатий варіатор). Заявлена максимальна швидкість буде обмежена 180 км / год, а витрата палива в змішаному циклі становить не більше 6 літрів на 100 км.

Зовнішній вигляд JAC S3, безсумнівно, приверне увагу оточуючих. Дизайн екстер’єру нагадує риси відомих брендів: тому багато хто знайде схожість «профілю» новинки з Hyundai ix35. В цілому машина схожа на знаменитий хіт Nissan Juke.

Комфорт водія і пасажирів відповідає рівню європейських автомобілів. У комплектацію увійдуть наступні опції: повний пакет харчування, GPS-навігатор, MP5-магнітола з MP3 і Bluetooth, багатофункціональне кермо, регулювання сидінь в 6 напрямках, підігрів зовнішніх дзеркал з електричним регулюванням, центральний підлокітник, контроль тиску в шинах, круїз-контроль, клімат-контроль і багато іншого, що дозволить кожному відчути комфорт і задоволення від водіння JAC S3.

JaC S3 – динамічний, комфортний, компактний і, що дуже важливо, безпечний кросовер. Особливу увагу виробник приділив безпеці. Деталі кузова на 55% виготовлені з високоміцної сталі, 40% – високоміцної сталі і на 5% надміцної сталі. Автомобіль оснащений 4 подушками безпеки (спереду і збоку), системою допомоги при гальмуванні, ABS + EBD, електронною системою контролю стійкості.

Презентація компактного кросовера JAC S3 в Україні запланована на початок 2015 року. «Молодший брат» вже відомого в Україні кросовера JAC S5 буде популярний не тільки серед активної «модної» молоді, але, безсумнівно, знайде своїх шанувальників серед жіночої аудиторії, а також успішних людей різного віку, які вміють радіти життю. Детальніше про автомобілі JAC читайте на сайті.

Офіційним дистриб’ютором автомобілів JAC в Україні є ТОВ «Богдан – Автотрейд». Дилерська мережа налічує понад 30 дилерських центрів JAC по всій Україні.

Дізнайтеся більше про JAC JAC на Facebook