- JAC - https://jac.ua -

В 2014 році автомобільний бренд JAC збільшив свої продажі більш ніж в 5 разів!

Секретом абсолютного успіху бренду JAC, безумовно, були: висока якість автомобілів, широкий модельний ряд і постійний високий рівень обслуговування клієнтів в дилерській мережі ТОВ «Богдан – Автотрейд».

Найбільш продаваними моделями JAC в 2014 році стали: седан JAC J5, автомобіль JAC J2 і кросовер JAC S5. Всього в 2014 році було продано понад півтисячі автомобілів, що дозволило вже в перший рік присутності на ринку впритул наблизитися до обсягів продажів основних конкурентів з більш тривалою історією продажів в Україні.

Абсолютним лідером продажів серед моделей JAC став бізнес-седан JAC J5. Популярність седана забезпечує оптимальне поєднання якості, надійності і ціни, а також привабливий дизайн, створений в італійській студії Pininfarina. Важливо і те, що найвищу оцінку (5 зірок) jac J5 отримав за результатами краш-тестів C-NCAP.

Основними перевагами при виборі СЕДАНА JACJ5 були:

JACJ5 оснащується одним з найпотужніших двигунів в своєму класі (105 к.с., крутний момент 146/4000 НМ при оборотах), при цьому об’єм двигуна 1,5 (в комплектаціях з МКПП) дозволяє автомобілю бути максимально економічним і споживати в змішаному циклі не більше 7 л. бензину на 100 км.

JACJ5 краще пристосований для наших доріг, дорожній просвіт автомобіля становить 17 см, що на порядок вище, ніж у конкурентів.

Безпека JACJ5 на найвищому рівні! J5 отримав 5 зірок в краш-тесті C-NCAP. Уже в мінімальній комплектації седан оснащується подушками безпеки водія і пасажира, системами ABS + EBD.

Збільшена колісна база (найбільша серед конкурентів) – 2710 мм. Забезпечує максимальний внутрішній простір в салоні автомобіля.

Автомобілі JAC демонструють високу якість своєї продукції, що підтверджується мінімальною кількістю звернень клієнтів до підприємств сервісної мережі. За весь цей час дистриб’ютор зафіксував всього 8 звернень споживачів до підприємств сервісної мережі з гарантійних питань. При цьому окремо варто відзначити, що виявлені несправності носять єдиний характер і не впливають на системи автомобіля, що впливають на безпеку експлуатації. Несправностей, які можна віднести до розряду характерних і систематичних, виявлено не було, що підтверджує серйозність підходу до якості продукції, що випускається.

Компанія «Богдан – Автотрейд» впевнена в якості автомобілів JAC, тому з 1 грудня 2014 року збільшила гарантійний термін на автомобілі JACJ5 і JACS5 до 5 років або 100 000 км, в залежності від того, що настане раніше.

Купити стильні, сучасні автомобілі JAC можна в дилерській мережі, офіційного дистриб’ютора автомобілів JAC в Україні.

Нагадаємо, що в березні 2015 року запланований старт продажів нового кросовера JAC S3.

JaC S3 – динамічний, комфортний, компактний і, що дуже важливо, безпечний кросовер.

«Молодший брат» вже відомого в Україні кросовера JAC S5 буде популярний не тільки серед активної «модної» молоді, але, безсумнівно, знайде своїх шанувальників серед жіночої аудиторії, а також успішних людей різного віку, які вміють радіти життю. Детальніше про автомобілі JAC читайте на сайті. Автомобіль буде оснащуватися як механічною, так і автоматичною коробкою передач, а рівень оснащення буде таким же, як у JAC S5.

Богдан-Автотрейд є офіційним дистриб’ютором автомобілів JAC в Україні. Дилерська мережа дистриб’ютора «Богдан-Автотрейд» налічує понад 30 дилерських центрів JAC по всій Україні.