- JAC - https://jac.ua -

У ритмі життя JAC J2

Ритм життя в сучасних містах зростає з кожним днем, інтенсивність транспортного потоку в мегаполісах необоротно набирає темпів, диктуючи водіям і пасажирам свої правила і переваги на дорогах. І зараз переваги малолітражок стають для нас все більш очевидними.

Майже половину свого «автомобільного життя» нинішній міський водій проводить в пробках: пошук місця для паркування, пересування по вузьких вуличках, постійний розвиток, забруднення навколишнього середовища – все це реалії більшості європейських міст. Проте з кожним роком кількість учасників дорожнього руху збільшується на десятки тисяч, в той час як кількість парковок для автомобілів в містах залишається колишнім.

В Європі жителі мегаполісів давно вжили заходів щодо недопущення транспортного колапсу на дорогах і дружно перебралися на мініатюрні міські автомобілі. Такі машини більш маневрені, їх легко паркувати практично на будь-якому п’ятачку, і, звичайно ж, вони споживають набагато менше палива. Останній фактор може істотно вплинути на вибір українського автовласника, якщо подивитися на швидкість, з якою дорожчають бензин і «дизель» в нашій країні.

«Сьогодні економічні автомобілі стають дуже актуальними. З огляду на щільний трафік і проблеми з паркуванням навіть в не дуже великих містах, оптимально вибрати невеликий чотиримісний автомобіль, цілком маневрений, з невеликим радіусом розвороту. Їздити по місту на невеликих і легких машинках, які більше схожі на іграшки – нова європейська мода: такі машини економічні і дозволяють швидко дістатися до місця, незважаючи на пробки. Прикладом такого автомобіля можна назвати яскравий 5-дверний хетчбек JAC J2, який представлений в лінійці автомобілів JAC. Новий, виразний і стильний J2 виділяється своєю індивідуальністю і стане відмінним вибором для наших клієнтів в класі міських автомобілів », – говорить Олег Кривов’язь, генеральний директор «Богдан-Автотрейд».

Поєднання стилю і практичності відкривають водії і пасажири при знайомстві з моделлю JAC J2:

– доступна ціна і орієнтація на масового споживача;

– автомобіль компактний і легко маневрений в умовах щільного руху і для стоянки;

– економічний двигун, що забезпечує низьку витрату палива і мінімальні викиди;

– яскравий зовнішній вигляд;

– просторий інтер’єр, завдяки продуманим рішенням для використання внутрішнього простору;

– автомобіль відповідає найвищим вимогам безпеки в класі міських автомобілів.

У дизайні автомобілів цього класу один з акцентів зроблений на емоціях і задоволенні від водіння. Споживач робить вибір на користь міського автомобіля тому, що це настільки динамічний і яскравий автомобіль, який найбільш повно відповідає його активному ритму життя. Ну а такі позитивні сторони, як економічність, екологічність і простота водіння – додатковий аргумент на користь міських машин.

У нашому насиченому подіями житті, в постійних пробках на дорогах, в шаленому ритмі і умовах мегаполісів ми вже не можемо обійтися без маленької міської машини. Насолоджуйтесь усіма перевагами та перевагами JAC J2.

Приходьте в дилерські центри компанії «Богдан-Автотрейд» офіційного дистриб’ютора автомобілів JAC в Україні.

Модельний ряд JAC пропонує автомобілі на будь-який смак:

– компактні автомобілі для міського руху (J2)

– мінівени для сімейних поїздок (J6)

– автомобілі бізнес-класу (J5)

– потужні кросовери для любителів подорожей (S5)

– Міські кросовери для мегаполісів (S3)

JAC J2 чекає свого власника!

Детально ознайомитися з представленими моделями, спланувати тест-драйв, дізнатися умови придбання авто можна на офіційному сайті компанії jac.ua

Інформаційна лінія: 0 800 500 740 (дзвінки зі всіх стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні)

Приєднуйтесь до нас у Фейсбуці, Вконтакте, Ютубі