- JAC - https://jac.ua -

В Україні почали роботу 3S центри JAC

Дилерська мережа компанії «Богдан-Автотрейд», офіційного дистриб’ютора автомобілів JAC в Україні, продовжує стрімко розвиватися. Вже в жовтні свої двері в Україні відкрили сучасні дилерські центри JAC, які пропонують повний спектр послуг з продажу та обслуговування автомобілів.

У Києві відкрито два монобрендових салони, в яких представлений весь модельний ряд JAC: яскравий і компактний хетчбек JAC J2, спритний і зручний седан JAC J3 і його старший брат – елегантний седан JAC J5, просторий мінівен JAC J6 і сучасний динамічний кросовер JAC S5.

Дилерські центри відповідають стандарту 3S, а це означає, що до їх складу входять склади запчастин і СТО, оснащені сучасним обладнанням. Співробітники служби, які пройшли спеціальне навчання з ремонту та обслуговування автомобілів JAC, швидко і якісно виконають роботи будь-якої складності.

На сьогоднішній день у всіх обласних центрах України вже працює понад 20 офіційних дилерських центрів JAC, які відповідають міжнародним стандартам JAС International. На всі автомобілі, придбані в офіційній дилерській мережі, поширюється повна заводська гарантія, яка становить 3 роки або 100 000 км пробігу і кредитні пропозиції від провідних українських банків, терміном від одного до семи років. У 2014 році планується відкриття ще 30 дилерських центрів по всій Україні.

Сучасний модельний ряд автомобілів JAC, дизайн яких належить італійському конструкторському бюро Pininfarina, зважена цінова політика і широка розвинена дилерська мережа дозволяють робити оптимістичні прогнози розвитку бренду. Уже в 2014 році компанія «Богдан-Автотрейд» планує продати понад 2000 автомобілів JAC і тим самим зайняти 1% українського ринку легкових автомобілів.

Утримати конкурентоспроможні ціни на популярні моделі JAC дозволить виробництво автомобілів на заводі корпорації “Богдан” в Черкасах. Вже в грудні САЛОНИ отримають кросовер JAC S5 українського виробництва. Базова вартість автомобіля в комплектації Superb 2.0 з 2-літровим бензиновим мотором потужністю 136 к.с. складе 139 000 грн, що на 15 000 грн нижче вартості імпортної моделі.