- JAC - https://jac.ua -

ВІДКРИВСЯ НОВИЙ АВТОСАЛОН JAC У КРИВОМУ РОЗІ

Найдавніший дилер китайських автомобілів у м. Кривий Ріг ТОВ «СЕРВІС№100» відкрив свій перший АВТОСАЛОН JAC з новою концепцією : «ПОЧУВАЙСЯ ЯК ВДОМА. КУПУЙ З КОМФОРТОМ.»

Грунтуючись на 15-тирічному досвіді роботи з технікою , що вироблена в Китаї, ТОВ «СЕРВІС №100» обрало для ексклюзивного продажу автомобілі компанії JAC MOTORS , як найбільш перспективні для України, з урахуванням колосальної підтримки виробника з боку уряду Китаю та технічної експансії VOLKSWAGEN group. За 9 років, які техніка JAC представлена в нашій країні. ТОВ «СЕРВІС№ 100» отримувало тільки позитивні відгуки від власників автомобілів та спеціалістів власної СТО.

Окрім домашнього затишку , який є основою нової концепції , працівники автосалону зроблять придбання автомобіля, який сподобався, максимально комфортним для клієнта . Всі необхідні дії будуть проведені швидко і без зайвого клопоту з боку покупця , поки він буде насолоджуватись ароматною кавою . Є можливості сплатити за автомобіль у будь – який спосіб , зареєструвати нове авто безпосередньо в автосалоні . Якщо потрібен кредит – Вам запропонують як класичні варіанти кредитування, так і нестандартні (як наприклад: без КАСКО та інших супутніх платежів) , Подібні варіанти особливо будуть вигідними для клієнтів , яким не вистачає зовсім невеликої суми для придбання обраного автомобіля.

TRADE-IN завжди був великою перевагою ТОВ «СЕРВІС№100» , як підприємства , що реалізує нові автомобілі , і ми продовжуємо забезпечувати для своїх клієнтів справедливі ціни на старі автомобілі при обміні на новенький JAC . При цьому марка автомобіля не має жодного значення.

Місце розташування нового АВТОСАЛОНУ теж було вибрано невипадково. Район “Суха Балка” є географічним центром міста і цей факт створює однакові та рівні транспортні можливості для всіх жителів міста , незалежно від того де вони проживають та працюють.

Ну і який же НОВИЙ РІК та РІЗДВЯНІ СВЯТА без подарунків! Кросовер S2 поїде з салону укомплектований шикарною магнітолою з навігацією , сімейний кросовер S3 отримає адаптивний підігрів сидінь, а новий S4 виїде з салону в новій зимовій гумі преміум – класу. А можливо просто вибрати подарунок з широкого переліку з урахуванням власних актуальних потреб у комплекті бризковиків та металевому захисті двигуна , килимках у салон та багажник або у надсучасній газобалонній установці.

Компанія ТОВ «СЕРВІС№100» входить до дилерської мережі JAC UKRAINE – офіційного дистриб’ютора автомобілів бренду JAC в Україні. Дилерська мережа компанії представлена в крупних регіонах України, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів JAC на рівні кращих європейських і світових стандартів.