- JAC - https://jac.ua -

Завод «БОГДАН» названий найкращим іноземним авто збиральним підприємством JAC

На міжнародній конференції дистриб’юторів JAC, яка проходила в Циндао, українська дистриб’юторська компанія «Богдан-Автотрейд» отримала нагороду за організацію кращого виробництва автомобілів JAC за підсумками 2013 року.

Понад 300 учасників з 56 країн світу зібралися, щоб підбити підсумки 2013 року і обговорити плани подальшого просування бренду на світовій автомобільній арені. Конференція, девізом якої стали слова «Якість JAC. Шлях до перемоги» очолили голова ради директорів JAC Ан Цзінь, генеральний директор JAC Сян Сіньчун та генеральний директор JAC International Ше Керонг.

У звітах представники компанії відзначили, що, незважаючи на негативні ринкові показники, продажі JAC неухильно росли протягом усього 2013 року. Зниження обсягів експорту на 7,5%, яке торкнулося більшості провідних марок автомобілів Китаю, не вплинуло на показники JAC, які, навпаки, росли. Так, в минулому році JAC Motors збільшила продажі на 6,59%, продавши 496 000 автомобілів, що дозволило компанії зайняти восьму позицію за обсягом продажів серед всіх китайських автовиробників. За межами Китаю було продано 58 000 автомобілів, що на 8,78% більше, ніж в 2012 році. Успіх дистриб’юторських компаній був оцінений керівництвом компанії JAC, яке відзначило Богдан – Автотрейд за організацію кращого виробництва автомобілів JAC і нагородило завод «Богдан» «Кращим підприємством по збірці іноземних автомобілів 2013 року» за роботу з повномасштабного виробництва моделей JAC S5 і JAC J5 на заводі в Черкасах.

Представники компанії вважають такий успіх природним результатом постійної роботи над підвищенням якості продукції, що випускається. JAC не тільки проектує і виробляє власні мотори, а й має три власні дослідницькі центри в Італії, Японії та Китаї. На даному етапі розвитку компанії особлива увага приділяється насиченню пасажирської лінійки автомобілів JAC. Стабільно висока якість продукції дозволяє нам забезпечити виконання ще одного важливого завдання – підвищення ступеня лояльності і задоволеності клієнтів.

Керівники компанії відзначили, що цей рік повинен бути символічним, адже в 2014 році бренду JAC виповнюється 50 років. Протягом усього цього часу автовиробник невтомно працює над реалізацією девізу: «Кращі продукти – краще життя» і результати, оголошені на дистриб’юторської конференції, свідчать про те, що компанія рухається в правильному напрямку.

Brad JAC в Україні представлений офіційним дистриб’ютором «Богдан – Автотрейд». За підсумками невеликого часу продажів вже продано понад 400 автомобілів, бренд впевнено наздоганяє за обсягами продажів китайські бренди, які вже давно присутні на українському ринку.

Найпопулярнішою моделлю JAC став улюблений автомобілістами седан J5 за якість збірки, багату комплектацію і демократичну ціну. Автомобіль має оригінальний дизайн, розроблений італійською студією Pininfarina. Є на вибір пара економічних бензинових моторів об’ємом 1,5 і 1,8 л потужністю 112 і 142 к.с. з АКПП відповідно. Сильний конкурент робить його багатою базовою комплектацією, що включає пару подушок безпеки, іммобілайзер, електричні вікна і дзеркала, кондиціонер і аудіосистему з USB-інтерфейсом. У пакеті Luxury додатково представлений датчик тиску в шинах, багатофункціональне кермо зі шкіряною обробкою, шкіряна обробка, підігрів дзеркал заднього виду і клімат-контроль.

Дилерська мережа дистриб’ютора «Богдан-Автотрейд» налічує понад 30 дилерських центрів по всій Україні. Ознайомитися з представленими моделями можна на сайті jac.ua