Categories
Новини

Час купувапти авто своєї мрії

ЧАС КУПУВАТИ АВТО СВОЄЇ МРІЇ

Весна – чудова пора року, коли все навколо оживає та оновлюється. Але чи знаєте ви, що весна – це також чудова пора для купівлі автомобіля? Існує кілька причин, чому саме зараз вигідно придбати автомобіль своєї мрії!

БІЛЬШИЙ ВИБІР

jac модельний ряд автомобілів

По-перше, компанія «JAC Україна» значним чином поповнила свій модельний ряд автомобілів, тож саме зараз ви можете обрати автомобіль, який подобається та пасує саме вашим потребам! А найприємнішим є те, що ціни на автомобілі залишилися тими самими, що і минулого року, не дивлячись на всі виклики сьогодення!

З модельним рядом, комплектаціями і цінами на автомобілі ви можете ознайомитися у таблиці нижче:

комплектації і ціни на автомобілі

КРАЩІ УМОВИ КРЕДИТУВАННЯ

КРАЩІ УМОВИ КРЕДИТУВАННЯ

По-друге, саме зараз діють неймовірно  вигідні програми купівлі автомобіля у розстрочку, або в кредит, що є дуже зручним способом придбання автомобіля без надмірних разових вкладень.

Весняні переваги купівлі автомобілів JAC в кредит є:

  • Ставка від 0,01%, яка не змінюється протягом періоду кредитування, а це означає що ваш гаманець застрахований від коливань валюти;
  • Максимальний строк кредитування складає 7 років, що дозволяє підібрати оптимальну суму щомісячного платежу.
  • Послуга «Страхування життя» під 0%
  • Початковий внесок від 30% вартості автомобіля, а при початковому внеску від 40% КАСКО можна включити у тіло кредиту.
  • При купівлі авто в кредит обов’язково оформлюється КАСКО, а це означає, що ваш новенький автомобіль повністю застрахований майже від всіх пошкоджень чи форс-мажорів!

ЗРУЧНІСТЬ ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Весна – це час, коли погода стає теплішою, сонячнішою та сухішою, що сприяє кращому стану доріг, безпеці руху та комфорту водіння.

Ви можете насолоджуватися своїм новим авто, не хвилюючись про сніг, ожеледь, туман, дощ та інші негоди, які можуть ускладнити задоволення від керування.

Також весною ви можете заощадити на витратах на паливо, обслуговування та ремонт авто, оскільки вони зменшуються в порівнянні з зимовим періодом.

ЗРУЧНІСТЬ ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Як ви бачите, весна – це ідеальна пора для купівлі авто. Весною ви можете купити авто за низькою ціною, з більшим вибором, з кращими умовами кредитування та з зручністю експлуатації. Тому не зволікайте, а скористайтеся цією можливістю. Весна – це час, коли ваша мрія про нове авто може стати реальністю!

ваша мрія про нове авто може стати реальністю

Завітайте до офіційних дилерських центрів JAC і самі в цьому переконайтесь!

А якщо залишились ще питання, або хочете дізнатися більше про новини бренду переходьте на сайт https://jac.ua/ , підписуйтесь на офіційну сторінку у Facebook https://www.facebook.com/jaccars.ua , або звертайтеся за телефоном +38 (073) 268-78-36.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит