Categories
Новини

АВТОМОБІЛІ JAC ПРИЄМНО ЗДИВУВАЛИ!

Нещодавно компанія ТОВ «Богдан-Автотрейд», офіційний дистрибютор марки JAC, виставляла компактний кросовер JAC S2 та сімейний позашляховик JAC S3 на масштабному автомобільному фестивалі New Cars Fest 2017 на території Національного комплексу «Експоцентр України» 17-18 червня у Києві, організаторами якого була компанія «Автомедіагруп».

Серед 45 моделей автомобілів різних відомих марок, що було виставлено на фестивалі, кросовери JAC виділялися своїм незвичайним індивідуальним стилем від італійських дизайнерів та адаптованістю до вітчизняних доріг завдяки дорожньому просвіту 200 мм. Випробувати на тест-драйві східну яскраву зірку охочих було чимало. Більше сорока тест-драйвів на автомобілях JAC провели менеджери автосалону «Богдан-Авто Київ» протягом двох днів фестивалю. Така кількість уваги до відносно нового бренду JAC в Україні відбулася завдяки ефекту від європейської якості збирання сучасних автомобілів компанією JAC Motors і оснащенням великою кількістю опцій автомобіля за доступною ціною. «Мене автомобіль JAC приємно здивував!» – висловив своє захоплення після тест-драйву автолюбитель Віталій В.

Також приємною новиною стало для всіх учасників тест-драйву позашляховиків JAC – розіграш двох квитків у кінотеатр на фантастичний бойовик «Трансформери: Останній лицар», результати якого будуть опубліковані на офіційній сторінці JAC Ukraine у соцмережі «Фейсбук»: https://www.facebook.com/JACUkraine.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит