Categories
Новини

ДИЛЕРСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ JAC UKRAINE

Нещодавно дистриб’юторська компанія ТОВ «Богдан-Автотрейд» провела дилерську конференцію, на якій були присутні представники всієї дилерської мережі JAC UKRAINE.

Основними питаннями дилерської конференції стали: аналіз автомобільного вітчизняного ринку, стратегічні напрямки просування бренду JAC на українському ринку в умовах карантину, перспективи розвитку дилерської мережі, заходи по збільшенню об’ємів продажів та частки на українському ринку.

Серед низки питань провели знайомство з новою моделлю кросоверу JAC S4, що вже у вересні цього року буде офіційно представлена в дилерських центрах споживачам в Україні. Передньопривідний автомобіль JAC S4 європейського типу – це середньорозмірний кросовер, що має довжину – 4,41 см, ширину – 1,80 см, висоту – 1,66 см, колісна база – 2,62 см. Інтер’єр салону нового китайського кросовера JAC S4 виконаний не тільки в сучасному стилі, але й з якісних матеріалів. Автомобіль оснащений зручним по формі мультифункціональним кермом, інформаційною панеллю приладів з наявністю радіусів спідометра і тахометра, які розділяє екран бортового комп’ютера. Зручна передня панель виконана в футуристичному стилі з окремим кольоровим сенсорним широкоформатним екраном мультимедійного комплексу зверху, діагональ якого становить 10,2 дюйма. Посередині панелі розташовано сенсорний блок управління кліматичною системою. Водійське крісло і переднє пасажирське крісло мають зручну форму з вираженою підтримкою збоку і довгою подушкою в центрі. Крім усього перерахованого, багата комплектація нового кросовера включає в себе систему безключового доступу і кнопку двигуна «Старт/стоп», круїз-контроль з обмеженням швидкості, передні сидіння з підігрівом, електрорегулювання крісла водія, шість подушок безпеки, люк з електричним приводом, ESP, ABS з EBD і BAS тощо.

Нагадуємо, що Головною метою Дистриб’ютора є представляти бренд JAC на високому рівні в усіх регіонах України. Задля її досягнення ТОВ «Богдан-Автотрейд» співпрацює з найбільш надійними та професійними дилерами.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит