Categories
Новини

Фаворити змінюються, любов до бренду залишається

Бренд JAC продовжує активний рух вперед, незважаючи на складну економічну ситуацію в Україні і падіння ринку. Китайський автовиробник, надихнувшись успіхом своєї нової моделі на вітчизняному ринку Китаю, в 2015 році поповнив модельний ряд бренду новим кросовером JAC S3 і на українському ринку. І популярність цієї моделі набирає обертів. Фаворитом продажів в лінійці JAC тепер є компактний кросовер S3, який довгий час приходив на зміну провідному седану J5.

«Ми вже бачимо, що кросовер S3 стане успішною і популярною моделлю на автомобільному ринку. Покупці проявляють активний інтерес до новинки. Така популярність не випадкова: людей приваблює дизайн, компактність, інтер’єр, технічні характеристики, оснащення автомобіля. Він підходить як для міського трафіку, так і для сімейних поїздок за місто. Вікова категорія покупців також варіюється від сучасної стильної молоді до представницьких бізнесменів. Кожен знайде в ньому щось особливе. Відверто кажучи, JAC S3 виявився дуже цікавим, сучасним, привабливим і оригінальним», – зазначив Олег Кривов’яз, генеральний директор компанії «Богдан-Автотрейд», офіційного дистриб’ютора автомобілів JAC в Україні.

Кросовер є досить компактною моделлю з довжиною 4 325 мм і колісною базою 2 560 мм. Таким чином, він лише трохи менше, наприклад, nissan Qashqai нового покоління. Екстер’єр кросовера В-класу вийшов цікавим і якісним. Виробник зазначає, що оформленням зовнішнього вигляду займалися майстри з Італії.

Передня область кузова обзавелася незвичайної помилкової гратами. Захист для бампера проводиться традиційно для кросоверів з пластика незабарвленого чорного кольору, а з обох сторін по краях розташовані прямокутні протитуманні фари. Оригінальна оптика вдало завершує огляд передньої частини автомобіля.

Профіль автомобіля відрізняється своїми дизайнерськими рішеннями і оригінальними лініями, хоча і трохи схожий на Hyundai Tucson останньої версії. Великі двері, скромні бічні вікна, вражаюча лінія даху. Все це дає можливість сказати, що команда дизайнерів зробила свою роботу в «Ура!».

Задня зона успішно концентрує спортивні і позашляхові якості JAC S3, завдяки найпотужнішою захисту з пластика і масивного бампера, а також декоративним спортивним вставкам, оригінальним протитуманним фарам, двері багажного відділення, увінчані невеликим склом, а також габаритні вогні, виконані у вигляді «краплі».

Сама кабіна здатна вмістити всередині п’ять осіб, включаючи водія. Передні сидіння вийшли зручними, з помітною бічною підтримкою і довгою подушкою. Центральна консоль і передня панель були виконані в строгому дизайні, який відрізняється наявністю сучасної мультимедійної системи, яка доповнюється семидюймовим сенсорним дисплеєм. Відразу під ним знаходиться блок управління блоком кондиціонування. В результаті все добре гармонує між собою.

Хоча салон і оздоблювальні матеріали можна назвати бюджетними, салон виконаний дуже якісно і точно. Стібок красива і дуже рівна, між елементами пластика немає зазорів.

JAC S3 зможе порадувати своїх клієнтів комплектаціями, які включають в себе наступні опції:

Круїз-контроль; 16-дюймові легкосплавні диски; Шкіряне багатофункціональне кермо; клімат-контроль; Аудіоінсталяція на шість колонок; Сучасний мультимедійний комплекс з 7-дюймовим сенсорним екраном; системи TPMS, ESP, HSA, BA, TCS; Бічні подушки безпеки; Задній і передній парктроник; Електричний люк; Бічні штори. Незважаючи на те що на даний момент на ринку помітна тенденція зниження споживчого попиту на автомобілі практично всіх марок, автомобілі марки JAC продовжують завойовувати визнання серед автовласників.

Модельний ряд JAC пропонує автомобілі на будь-який смак:

– компактні автомобілі для міського руху (J2)

– мінівени для сімейних поїздок (J6)

– автомобілі бізнес-класу (J5)

– потужні кросовери для любителів подорожей (S5)

– Міські кросовери для мегаполісів (S3)

Нагадаємо, що в Україні купити автомобілі JAC можна в дилерській мережі офіційного дистриб’ютора компанії «Богдан-Автотрейд», яка налічує понад 30 дилерських центрів JAC по всій Україні.

Детально ознайомитися з представленими моделями, спланувати тест-драйв, дізнатися умови придбання авто можна на офіційному сайті компанії jac.ua

Інформаційна лінія: 0 800 500 740 (дзвінки зі всіх стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні)

Приєднуйтесь до нас у Фейсбуці, Вконтакте, Ютубі

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит