Categories
Новини

Футуристична новинка JAC JS4

Настав час заглянути всередину футуристичної новинки JAC JS4.

Інтерєр JAC S4
Інтер’єр JS4 такий же вражаючий і сучасний, як і його зовнішній вигляд. Салон автомобіля виготовлений з м’яких матеріалів з використанням найкращих технологій, щоб зробити ваші поїздки безпечними, комфортними та цікавими. До речі, компанія JAC використовує для оздоблення салону своїх автомобілей виключно екологічні матеріали.
Безпека JAC JS4Говорячи про безпеку, слід згадати, що автомобіль оснащений 6 подушками безпеки, системою ABS з електронним розподілом гальм (EBS), системою стабілізації (ESP) останнього покоління 9.1, яка розроблялась компанією Bosch, системою допомоги при підйомі вгору (HAS), круїз-контролем і 6 подушками безпеки.
камера 360 JAC JS4Також, новинка оснащена такими технологіями як камера 360°, системами попередження про сліпу зону, попередження про виїзд зі смуги руху, попередження про перехресний рух, попередження про лобове зіткнення та асистент дальнього світла. У сукупності всі ці системи покликані зробити вашу подорож комфортнішою та безпечнішою.

Центральна панель інструментів виконана в мінімалістичному стилі з асиметричною геометрією. Великий 10,25 дюймовий сенсорний дисплей підтримує функції CarPlay і Android Auto. Слід відмітити, що серед цікавих технологічних новинок у JAC JS4 з’явилась опція обирати тему бортового комп’ютера.  Тепер водій може налаштувати під себе яким чином буде відображатись інформація про основні параметри автомобіля.

Важіль КПП JS4Важіль КПП JS4 зроблено в нині модному авіаційному стилі. Говорячи про КПП варто згадати, що JS4 оснащено трансмісією Bunch CVT з великим передаточним числом і плавним перемиканням передач.

Для задніх пасажирів передбачено окремий дефлектор системи клімат-контролю автомобіля. Задні пасажири зможуть налаштувати під себе кут нахилу та швидкість потоку повітря. Крім того, в задній центральній панелі є 2 виходи USB, що дозволить заднім пасажирам заряджати свої пристрої.дефлектор системи клімат-контролю автомобіля

І останнє, але не менш важливе в салоні автомобіля: багажне відділення. Задній ряд сидінь може бути складений у вигляді рівного полу, що дасть можливість збільшити багажний відсік з 520 до 1050 л.

багажний відсік JAC-JS4

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном +38 (073) 268-78-36 або заходьте на веб-сайт  https://jac.ua/. Слідкуйте за останніми новинами бренду на офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/jaccars.ua

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит