Categories
Новини

JAC INTERNATIONAL збільшує інвестиції в розробку нових технологій

JAC International, один з провідних автовиробників Азії, збільшив свої інвестиції в дослідження і розробки більш ніж на $25 000 000 в першій половині 2013 року.

Автомобілі JAC, завдяки різноманітному модельному ряду і виваженій ціновій політиці, стрімко набирають популярність, як на внутрішньому ринку, так і на ємних ринках країн, що розвиваються. Одним із секретів успіху компанії є послідовна робота над підвищенням якості автомобілів, яка стала можливою завдяки масштабній інвестиційній програмі в науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи.

JAC International активно інвестує в дослідження з 2007 року. За цей час були створені власні дослідницькі центри в Японії та Італії, а також розроблений цілий ряд автомобілів практично у всіх популярних класах від міських міні-автомобілів до кросоверів і седанів бізнес-класу. У 2013 році загальні інвестиції JAC в дослідження вже склали майже $ 130 000 000, що становить 35% бюджету компанії в першому півріччі.

Нагадаємо, з вересня поточного року автомобілі JAC офіційно представлені в Україні в дилерській мережі “Богдан-Автотрейд”. При цьому найсучасніші і технічно досконалі моделі JAC, такі як седан J5 і кросовер S5, випускаються в нашій країні на найсучаснішому автомобільному заводі «Богдан» в Черкасах.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит