Categories
Новини

JAC MOTORS ПЕРЕВІРЯЄ ЯКІСТЬ СВОЇХ АВТОМОБІЛІВ АВТОПРОБІГОМ

Яким чином перевірити надійність автомобіля? JAC Motors перевіряє свої автомобілі автопробігом у вісімнадцять тисяч кілометрів по бездоріжжю Тибетського нагір’я. Гарантує якість використовуваних автозапчастин при виробництві JAC S7 і бельгійська компанія Miles, представники якої були присутні при офіційному старті драйв-туру 5 травня 2017 року в Шанхаї. Тривалість пробігу планується 15 днів і розрахована на 2 етапи.

Днями закінчився вже перший етап драйв-туру команди JAC Motors на кросоверах JAC S7 по Тібету. Оце так реальне випробування надійності автомобіля! Позашляховик JAC S7 пройшов на відмінно іспит маршем у 9,000 км по бездоріжжю Тибетського плато завдяки потужному двигуну «Platinum Power» 1.5TGDI.

Складний гірський маршрут покаже всі можливості позашляховиків JAC S7, рухаючись по серпантину на висоті близько 5000 метрів. Пересічена місцевість, гори, пустелі та інші природні чинники навколишнього середовища – подорож охоплює всі дорожні умови, що виникають під час експлуатації будь-якого автомобіля. Тому маршрут драйв-туру був обраний організаторами не випадково. У той же час, такі складні умови експлуатації автомобілів в період пробігу дадуть можливість технічним фахівцям JAC Motors довести до досконалості S7, який в подальшому задовольнить вимоги самого вибагливого автолюбителя.

В процесі підготовки до автопробігу, компанією JAC Motors було інвестовано велику кількість фінансових та задіяно людських ресурсів з метою перевірки надійності автомобіля S7, основну ідею якого демонструє бренд JAC. У такій твердій гарантії якості автомобіля впевнені і представники виробництва JAC S7, а в майбутньому реклама моделі буде спиратися на цю споживчу цінність, щоб стати новим еталоном на ринку компактних позашляховиків.Слідкуємо далі за мандрівником JAC S7!

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит