Categories
Новини

JAC MOTORS представить в Україні лінійку легкових автомобілей

700 000 автомобілів на рік, власні дизайн-студії в Японії та Італії, повний цикл виробництва від розробки проекту автомобіля до виготовлення двигунів і трансмісій. Йдеться не про іменитий виробник з Європи чи Японії, а про JAC Motors, який у вересні представить українцям широкий асортимент легкових автомобілів.

JAC Motors, заснована в 1964 році, безсумнівно, є одним зі старійшин азіатського автомобілебудування. Почавши свого часу з виготовлення малотоннажних вантажівок, сьогодні компанія випускає широкий асортимент техніки: вантажівки всіх мастей, спеціальне шасі, двигуни і, звичайно ж, велике сімейство легкових автомобілів.

Популярність автомобілів JAC стрімко зростає не тільки на батьківщині, але і на великих ринках країн Латинської Америки, що розвиваються, особливо Бразилії, Чилі, Аргентини. Автомобілі JAC відомі і в Європі, зокрема у Франції, Греції, Італії, Туреччині. Запорукою такої прихильності покупців є не тільки прийнятна вартість автомобілів, а й систематична робота по поліпшенню споживчих якостей продукції. І це виражається не тільки в удосконаленні технологій, але і в роботі над дизайном, для чого компанія доповнила домашнє конструкторське бюро студіями Японії та Італії.

Вже у вересні офіційний дистриб’ютор JAC в Україні «Богдан-Автотрейд» представить українцям широкий асортимент автомобілів. Тим, хто переступив через бажання набити багажник всім домашнім шарфом, сподобається міський компактний JACJ2. Це найдоступніша і в той же час найяскравіша модель компанії, як би зійшла зі сторінок коміксу. 68-сильний двигун японського дизайну, 5-ступінчаста коробка передач, подушки безпеки, повна потужність, кондиціонер, парктронік і аудіосистема з USB-портом, а також гарний настрій – в стандартній комплектації. JACJ3 Turin – седан B-класу для тих, хто сповідує традиційні автомобільні цінності, робить ставку на практичність і довговічний привабливий дизайн. Економічний 1, 3-літровий 99-сильний мотор забезпечує хорошу динаміку в місті і не губить водія на заправках. Багажник має обсяг 458 літрів – він не більш практичний. Дорожній просвіт становить 160 мм, тому поїздка на дачу по грунтовій дорозі також не стане проблемою. JACJ5 – елегантний седан C-класу з просторим інтер’єром і дизайном італійської студії Pininfarina. Покупцям запропонують два бензинових мотора потужністю 112 і 142 к.с. Власник «старшої» 1,8-літрової модифікації отримає потужний автомобіль з автоматичною коробкою передач. Їх порадує безліч корисних опцій, таких як медіацентр з 6 динаміками, клімат-контроль, датчик освітленості, регулювання передніх сидінь в 8 напрямках, подушки безпеки, шкіряний салон, управління аудіосистемою на кермі і багато іншого. А п’ятимісна версія J6 неодмінно стане незамінним помічником в бізнесі. JACJ6 має всі шанси стати вибором турботливого сім’янина, адже цей мінівен має сім сидінь (третій подвійний ряд можна легко демонтувати), просторий функціональний салон і 1,8-літровий 4-циліндровий мотор потужністю 142 к.с. Обсяг багажника становить 630 літрів, а корисний простір легко можна збільшити до значних 2100 літрів завдяки задньому сидінню, в якому кожен з 3 сегментів спинки складається окремо. JACS5 – кросовер, який стане гравцем в одному з найбільш динамічних і конкурентних сегментів. У його активах нинішня конструкція, потужні бензинові 2-літрові мотори: атмосферна потужність 136 к.с. і турбований з 176 к.с. 180-мм дорожній просвіт дозволяє не відчувати себе тісно біля битої дороги, а великий набір електронних помічників, включаючи системи допомоги на спуску і при підйомі, контроль тяги і ESP, ефективно страхує водія.

Всі автомобілі JAC використовують технології BOSH, Mitsubishi, Delphi.

Уже в листопаді цього року седан J5 буде зібраний на Черкаському заводі «Богдан» методом маловузлової збірки, що допоможе знизити ціну на цю модель.

Ці автомобілі будуть доступні в дилерській мережі «Богдан-Автотрейд», що охоплює всі регіони України, а більш ніж доступні ціни на авто доповняться вигідними кредитними програмами.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит