Categories
Новини

JAC N-56 DOUBLE CABIN – ЩЕ БІЛЬШЕ ПРОСТОРУ ДЛЯ ПАСАЖИРІВ

Вантажівки JAC N-серії є ідеальними транспортними засобами для різних видів українського бізнесу, які завоювали захоплення і довіру клієнтів в багатьох галузях, таких як логістика, будівництво, сільське господарство тощо. Дистриб′юторська компанія ТОВ «Богдан-Автотрейд» розширює для своїх клієнтів лінійку вантажних автомобілів бренду JAC моделлю N-56 Double Cabin, яка вміщує до 5 пасажирів (включаючи водія). Автомобілі JAC N-56 Double Cabin з дворядною кабіною знаходять своє застосування у приватному користуванні, в вантажних таксі, аварійних службах (автівки для зелегоспів, авторемонтні, служб газу та інші види техніки), дозволяючи доставляти до місця ремонтних робіт бригаду до 5 чол.

Автомобіль JAC N-56 Double Cabin (4×2) має надійний дизельний двигун Cummins ISF3,8S5168 об’ємом 2,7 л з екологічною нормою Євро-5, що забезпечує максимальну потужність 148 к.с. (110 кВт) і максимальний крутний момент 355 Нм (при 1800-2600 об / хв). За допомогою нової моделі підвіски та рами, вантажівка JAC N-56 Double Cabin має меншу власну масу, більшу вантажопід‘ємність автомобіля – 3450 кг, що не призводить до зниження несучої здатності і підвищує довговічність.

Нагадуємо, що ТОВ «Богдан-Автотрейд» пропонує універсальний асортимент надбудов для вантажних автомобілів JAC N-серії. Автомобілі можуть бути оснащені резервуарами для води, бортово-тентованими кузовами-фургонами, холодильним обладнанням та багатьма іншими надбудовами для різних застосувань. На додаток до високої якості виробництва, довговічності експлуатації та економії паливних ресурсів, вантажівки JAC також відповідають міжнародним стандартам безпеки і керованості на дорозі.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит