Categories
Новини

JAC увійшов в ТОП-20 самих популярних автомобільних брендів в Україні

По результатам продаж автомобилей в мае 2014-го года марка JAC заняла 18-е место и с двумя процентами рынка вошла в ТОП-20 самых популярных автомобильных брендов Украины.

Марка JAC является одним из самых молодых и динамично развивающихся брендов на автомобильном рынке Украины. Широкий модельный ряд, привлекательный дизайн автомобилей JAC, развитая дилерская и сервисная сеть, созданная официальным дистрибьютором «Богдан-Автотрейд», стали убедительными аргументами в пользу марки, которая в мае заняла 2% рынка и оказалась в лидирующей двадцатке украинского автомобильного рынка. С начала продаж в Украине уже порядка 450 автолюбителей сделали свой выбор в пользу JAC.

Наибольший вклад в популяризацию JAC на данный момент внесла модель J5. На стильный седан с дизайном Pininfarina, богатой комплектацией, силовыми агрегатами мощностью 112 и 142 л.с., механической и автоматической КПП на выбор приходится 80% продаж. Залогом успеха стал не только оптимальный баланс технических характеристик и невысоких расходов на эксплуатацию, но и высокое качество материалов и сборки, поскольку компания JAC вскоре планирует начать завоевывать и Европейский рынок, где требования к качеству автомобилей очень высоки.

Високий потенціал демонструє і кросовер JAC S5, який з перших днів став дефіцитної моделлю. Автомобіль, розроблений в італійському дизайн-центрі JAC, пропонує покупцям актуальний дизайн, високий рівень безпеки (5 зірок C-NCAP), а також потужні атмосферний і турбо двигуни на вибір. При ціні від 239 000 грн JAC S5 є одним з кращих пропозицій в класі з точки зору співвідношення ціни і споживчих якостей. Заявку на автомобіль можна оформити в будь-якому дилерському центрі або прямо на офіційному сайті.

Не залишився без уваги і JAC J2 – найяскравіша модель компанії, як ніби зійшла зі сторінок коміксу. Привертаючи увагу емоційним дизайном і яскравими кольорами, 5-дверний хетчбек J2 є практичним вибором для жителів сучасного мегаполісу. До яскравої зовнішності JAC J2 додається гідна комплектація. Автомобіль в комплектації Luxury комплектується двома подушками безпеки, аудіосистемою з USB і CD, антиблокувальною системою ABS з розподільником гальмівних зусиль EBD, парктроніком і, звичайно ж, електропакетом і кондиціонером. Витрата палива в змішаному циклі складає 4,1 л/100 км.

Практичні сімейні люди оцінять стильний місткий міні вен JAC J6. Автомобіль пропонує просторий і функціональний салон, потужний 1,8-літровий двигун. Обсяг багажника становить 630 літрів, причому корисний простір може бути легко збільшен до значних 2100 літрів завдяки складному задньому сидінню. JAC J6 пропонується в двох варіантах: з 5-ти або 7-ми місцевим салоном. Середня витрата палива складає 7,6 л/100 км.

До кінця року модельний ряд JAC в Україні поповниться рестайлінгової версією седана J5, стильним компактним кросовером S3, який лише місяць тому дебютував на автосалоні в Пекіні, а також абсолютно новим компактним седаном J4.

Автомобілі JAC доступні в офіційній дилерській мережі компанії «Богдан-Автотрейд», що нараховує 30 салонів і сервісних центрів по всій країні.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит