Categories
Новини

JAC вийде в бізнес-сегмент з новим седаном А6

У 2015 році модельний ряд JAC поповниться бізнес-седаном з індексом A6, який стане першою моделлю компанії в бізнес-сегменті і сконцентрує найсучасніші технічні рішення.

JAC продовжує оновлювати і розширювати асортимент своєї продукції. В цьому році в салонах бренду з’явився оновлений седан JAC J5 і абсолютно нова модель B-класу – седан J4. З огляду на хороші результати продажів молодших моделей, маркетологи JAC Motors вирішили зробити крок вгору і розробити седан бізнес-класу. Пілотним проектом компанії в цьому сегменті став JAC A6, вперше представлений на Пекінському автосалоні в цьому році.

Екстер’єр JAC A6, ефектний і солідний, був розроблений фахівцями італійського дизайнерського центру компанії, в ньому простежуються строгі німецькі нотки. У салоні також панують строгі лінії, основна інформація відображається на кольоровому РК-моніторі, управління мультимедіа, навігація та інші функції здійснюються за допомогою «шайби» на центральному тунелі.

Машина має значні габарити: колісна база становить 2 915 мм, довжина ширини і висоти – 4 995/1865/1503 мм відповідно. Блок живлення складається з двох бензинових силових агрегатів. Базовим є 1,5-літровий турбодвигун потужністю 170 к.с. Крутний момент становить 251 Нм. Чотирициліндровий 2-літровий силовий агрегат видає 190 к.с. і 280 Нм крутного моменту. Обидва двигуни агрегатуються з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач DCT.

Дебют серійної версії JAC A6 очікується на початку 2015 року.

Дізнайтеся більше про JAC JAC на Facebook

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит