Categories
Новини

МОДЕЛЬНИЙ РЯД JAC РОЗШИРЮЄТЬСЯ СЕДАНОМ JAC J4

Після шаленої популярності кросоверів JAC S2 та JAC S3 серед клієнтів на українському автомобільному ринку, дистриб’юторська компанія ТОВ «Богдан-Автотрейд» анонсує розширення модельного ряду бренду JAC класичним седаном B- класу JAC J4. Седан JAC J4 поєднує в собі класичний європейський дизайн та модні яскраві тенденції сучасного автомобільного ринку. Зовнішні габаритні розміри кузова JAC J4 2017 року випуску складають 4435 мм у довжину, 1725 мм в ширину, 1505 мм у висоту, а колісна база – 2560 мм. Модель пропонується з атмосферним двигуном об’ємом 1,5 л потужністю 111 к.с. при 6000 об./хв., верхня межа крутного моменту автомобіля складає 146 Нм при 3500-4500 об./хв. Седан оснащено на вибір 5-ступеневою МКПП або автоматичною CVT. При стандартній установці шин 185/65 R15 колія передніх коліс – 1470 мм, колія задніх коліс – 1460 мм, дорожній просвіт – 160 мм (мінімальний кліренс з повним завантаженням 125 мм).

З першого погляду можна зробити висновок, що новий JAC J4 ні чим не відрізняється від своєї попередньої версії, але все ж таки автомобіль змінився, а саме:

встановлено новий двигун з VVT, що покращує потужність двигуна та економить пальне і одночасно зменшує викиди у повітря (норми токсичності відповідають стандарту Євро-V); удосконалено систему безпеки – наявні системи EBD (система розподілу гальмівних зусиль), передова система ABS (Anti-lock Brake System) від BOSCH (версія 9.0), 6 подушок безпеки (у максимальній комплектації), форма бампера автомобіля відповідає європейським нормам захисту пішохода при фронтальному зіткненні; підвищилася якість матеріалів інтер’єру, з’явився 7-дюймовий мультимедійний дисплей на передній консолі автомобіля (у максимальній комплектації); з’явилася функція Follow me home – виключення головного світла фар із затримкою тощо.

Серед основних конкурентів автомобіля JAC J4 на українському ринку можна виділити китайські автомобілі 2017 р.в. Great Wall Voleex C30 та Chery Arrizo 7. Але конкурентна перевага нового седану JAC у його бюджетній ціні. Очікується, що вона буде стартувати від 240 000 грн. «Вважаємо, що новий JAC J4 буде успішним у сегменті седанів середнього розміру, оскільки використання передових технологій, класичного стильного дизайну та доступної ціни зробить його самим вдалим варіантом сімейного автомобіля», – за словами Генерального директора ТОВ «Богдан-Автотрейд» Олександра Луценко. Першу пілотну партію нових седанів JAC J4 можна придбати в автосалонах дилерської мережі у листопаді 2017 року.

ТОВ «Богдан-Автотрейд» – дистриб’юторська компанія бренду JAC в Україні, яка має розгалужену систему офіційних дилерських центрів з продажу автомобілів JAC у 23 містах України. Детально познайомитись з моделями або придбати автомобілі JAC, дізнатися про програми кредитування та записатись на тест-драйв можна на офіційному сайті компанії jac.ua.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит