Categories
Новини

Нова модель компактного позашляховика JS4

Нова модель компактного позашляховика JS4Компанія JAC Motors нещодавно представила нову модель компактного позашляховика JS4. Футуристичний дизайн цієї моделі та передові технології розроблялися спільними зусиллями інженерів та дизайнерів з усього світу.
JS4 виконаний у новий стилістиціНезважаючи на те, що JS4 розроблявся на базі кросовера JAC S4, новий кросовер майже не має спільних рис зі своїм попередником. JS4 виконаний у новий стилістиці, яка вирізняється різкими геометричними фарами. До речі, в компанії JAC такий стиль назвали  «Global Design of JAC Passenger Car 3.0 Era» («Глобальний дизайн легкових автомобілів JAC покоління 3.0»).
Інтер’єр автомобіля виконаний у мінімалістичному стилі з акцентом на асиметричну геометрію. Інтерєр JAC S4
Центральна консоль оснащена 10,25”HD екраном, що надає доступ до керування безлічі функцій автомобіля та підтримує доступ до CarPlay та Android Auto. А бортовий комп’ютер отримав можливість кастомізації. Тепер для водія доступні 3 теми на вибір для відображення основних параметрів автомобіля. Центральна консоль JAC S4
система підвіски JAC S4В технічному плані, автомобіль розроблявся разом з німецькою компанією Volkswagen у відповідності до європейських стандартів якості та безпеки. Так, у співробітництві з Volkswagen та Magna (Франція), компанія JAC розробила систему підвіски. В результаті кросовер може м’яко долати складні дорожні випробовування.
Нові двигуни JAC S4Новинка отримає дві версії 1,5-турбокомпресованого та 1,6-літрового двигунів, які можна обрати з механічною або автоматичною коробкою CVT. Зокрема, сучасний Турбо мотор видає 150 кінських сил і 210 Нм крутного моменту.
За більшою інформацією звертайтеся по телефону +38 (073) 268-78-36 або заходьте на веб-сайт  https://jac.ua/. Слідкуйте за останніми новинами бренду на офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/jaccars.ua

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит