Categories
Новини

НОВА СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ БРЕНДУ JAC В УКРАЇНІ

Нещодавно відбулась зустріч представників китайського виробника JAC Motors та керівництва ТОВ “Богдан-Автотрейд» – дистриб′юторської компанії JAC в Україні. В ході зустрічі представниками JAC Motors відмічалося зростання продажів у порівнянні з минулим роком, особливо вражають продажі нового компактного кросоверу JAC S2, який був високо оцінений українськими автолюбителями та представниками профільних ЗМІ. Після відвідування дилерських автосалонів намічена подальша співпраця з компанією-дистриб′ютором та розплановано стратегічні етапи розвитку бренду JAC на ринку України.

Однією з новинок бренду JAC, що очікується в Україні наприкінці 2017 року, буде електромобіль JAC iEV7S, який став новою зіркою на Shanghai Auto Show цього року. За словами Генерального директора Олександра Луценка, таке рішення було прийнято завдяки швидкому розвитку китайської автомобільної промисловості в сфері виробництва електромобілів та стрімкому зростанню зацікавленості до електромобілів в Україні. «Я вважаю, що інноваційний JAC iEV7S стане гідним конкурентом на вітчизняному авторинку у своєму сегменті та стане популярним серед клієнтів, які не бояться користуватися технологіями майбутнього одними з перших!» – відмітив Олександра Луценко.

Розроблено електромобіль JAC iEV7S на базі кросовера JAC S2,має електродвигун потужністю 85 кВт і крутний момент 270 Нм. Максимальна швидкість кросовера становить 130 км/ год, а пробіг на одному заряді 280 км. Час розгону від 0 до 50 км / год за 3,9 секунди, до 100 км / год – за 11 секунд. Гарантований термін служби літієвої батареї від Samsung ємністю 39 кВт/год, становить 8 років або 150 тисяч кілометрів. Зарядка від побутової розетки займає 12 годин, швидка зарядка (до 80% електроенергії) потребує близько години.

Нагадаємо, що 1 червня 2017 року в присутності Канцлера Німеччини Ангели Меркель була підписана офіційна угода між виробничою компанією JAC Motors та концерном Volkswagen про створення спільного підприємства з виробництва електромобілів. Сфера нового підприємства буде охоплювати виробництво нових електромобілів, науково-дослідні розробки, виробництво автомобільних електричних акумуляторів, продаж автомобілів та аксесуарів тощо.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит