Categories
Новини

НОВИЙ КОМПАКТНИЙ КРОСОВЕР JAC S2 ВЖЕ В УКРАЇНІ!

Напередодні новорічних свят в салонах офіційних дилерів JAC з’явилася абсолютно нова модель бренду JAC – компактний кросовер JAC S2. Офіційний імпортер автомобілів JAC в Україні, компанія «Богдан-Автотрейд» входить в новий для себе сегмент надкомпактних кросоверів, які набувають все більшої популярності серед українських автолюбителів.

Новий JAC S2 має кліренс в 200 мм, довжину 4135 мм і колісну базу 2490 мм, але, незважаючи на зовнішні розміри, в салоні досить просторо не тільки на передніх, але і на задніх сидіннях, а об’єм багажного відсіку складає вражаючі 450 літрів. Новий JAC S2 хизується яскравими квітами кузова і деталей інтер’єру, прозоро натякаючи на молодіжну аудиторію цього авто.

Попит на новий JAC S2 перевищив всі прогнози, перші автомобілі знайшли своїх нових власників за лічені години (!). «Ми знали, що автомобіль буде користуватися попитом, але не очікували, що дилери будуть видавати автомобілі умовно з автовозів, а першу партію розкуплять нема за дні, а за годинник. У 2017 році ми плануємо продати понад 300 одиниць моделі S2, а також вивести на ринок нові моделі JAC і, можливо, електромобіль», – коментує продажу Генеральний директор« Богдан-Автотрейд» Олександр Луценко.

Кросовер JAC S2 оснащений вже відомим 1,5-літровим бензиновим двигуном GreenJet з VVT (система управління фазами газорозподілу), що розвиває 112 к.с. потужності і 146 Нм крутного моменту і споживає при цьому від 6,5 л на 100 км в змішаному циклі. Працює двигун в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач або варіатором.

У найдорожчій комплектації автомобіль оснащується мультимедійною системою з навігацією і 7-дюймовим сенсорним екраном, системою безключового доступу, автоматичним кондиціонером, повним електропакетом і сидіннями з обробкою автомобільної шкірою. Всі комплектації мають системи пасивної безпеки ABS і EBD, систему допомоги старту вгору, подушки безпеки водія і пасажирів, електромеханічний підсилювач керма та інше. Побудований кросовер на платформі передньопривідною зі стійками типу McPherson спереду і торсіонної балкою ззаду. Гальмівні механізми, в залежності від комплектації, можуть бути дисковими на всіх колесах або дисковими спереду і барабанними ззаду.

Найприємніше – ціна на початкову комплектацію стартує від 305 000 гривен, на сьогодні це найвигідніша пропозиція на авто такого класу в Україні. Для покупців, які хочуть гарантовано придбати новий JAC S2 в кінці січня дистриб’ютор «Богдан-Автотрейд» пропонує зробити попереднє замовлення до 31 січня 2017 року і отримати знижку на автомобіль 10000 грн.​

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит