Categories
Новини

Новинки автосалону в Шанхаї

Міжнародна виставка автомобільної промисловості в Шанхаї – найбільший автомобільний форум Китаю, один з найбільших автосалонів в світі, що відображає успіхи світу, в цілому, і китайської, зокрема, автомобілебудування. Виставка відіграє величезну роль не тільки в розвитку автомобільної промисловості Китаю, але і в посиленні співпраці між китайськими та іноземними автовиробниками.

Щорічно, починаючи з 1985 року, Шанхайський автосалон відкриває свої двері для гостей рівно на один тиждень. Як правило, велика частина продукції, представленої на Шанхайському автосалоні, – це автомобілі китайського виробництва, або виробництва спільних підприємств з Китаєм. Не стала винятком і компанія JAC, яка представила свої автомобілі і комерційні автомобілі: міні-позашляховик S2, седан A33, перший електромобіль iEV5 в Китаї. А також вже відомі моделі S5, S3, J4 – були представлені в Шанхаї.

Зоряним дебютом на Auto Shanghai 2015 стала нова модель S2. І справа тут не в запозиченні конструкції, яку приписують всім китайським виробникам. Справа в тому, що на даний момент JAC – один з небагатьох китайських виробників, який виготовляє автомобілі з власним обличчям. Крім виразного дизайну, якість автомобілів JAC не поступається більшості європейських марок.

JAC S2 – компактний кросовер, орієнтований в першу чергу на молодих людей, які купують свій перший автомобіль. S2 виглядає дуже стильно і презентабельно. Автомобіль оснащується двигуном об’ємом 1, 5 літра і представлений моделями з шестиступінчастою МКПП і варіатором. S2 оснащений повними системами для задоволення постійно зростаючих потреб молодих клієнтів. Ця модель стане ще одним бестселером, як і її попередник JAC S3, який на сьогоднішній день розійшовся тиражем вже понад 100 тисяч примірників.

Після старту продажів в Україні, в березні 2015 року, JAC S3 також підвищує інтерес серед українських покупців і стає безсумнівним лідером популярності в сімействі автомобілів JAC. 2-е покоління міського кросовера S3 також було представлено на Шанхайському автосалоні. З ефективними продажами в лютому і березні JAC S3 став чемпіоном з продажів в 1 кварталі 2015 року з результатом 53 679 одиниць, проданих в Китаї.

Другою цікавою новинкою від компанії JAC став ще один автомобіль, який має всі підстави називатися преміум – JAC A33. Це нове покоління автомобілів А0-класу. Відмінна якість збірки, сенсорне управління на консолі, цифрові світлодіодні прилади, кузов з високоміцної сталі, 6 подушок безпеки, система TPMS комплексного захисту водіїв і пасажирів – все це приємно доповнює враження від JAC A33.

Крім дебюту S2, JAC представила перший в Китаї електромобіль iEV5 і найбільш продавану модель у багатьох регіонах Китаю – «7-місний MPV» – M3.

JAC кинув виклик автосалону Auto Shanghai 2015 року, а також всім автомобілістам і автовласникам. Компанія готова і надалі вкладати нові знання в розвиток бренду і технологій під потреби клієнтів.

Нагадаємо, що в Україні купити автомобілі JAC можна в дилерській мережі офіційного дистриб’ютора компанії «Богдан-Автотрейд», яка налічує понад 30 дилерських центрів JAC по всій Україні.

Детально ознайомитися з представленими моделями, спланувати тест-драйв, дізнатися умови придбання авто можна на офіційному сайті компанії jac.ua

Інформаційна лінія: 0 800 500 740 (дзвінки зі всіх стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні)

Приєднуйтесь до нас у Фейсбуці, Вконтакте, Ютубі

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит