Categories
Новини

Підбираєте новий позашляховик?

новий позашляховик

Варіанти SUVів

У вас є багато варіантів на вибір — можливо, навіть забагато. Оскільки сьогодні в автосалонах України пропонується таке велике різноманіття автомобілів класу SUV, що може бути важко знайти саме той автомобіль, який би відповідав вашим потребам за продуктивністю, функціями та вартістю.

Переваги JAC JS4

Якщо ви придивляєтесь до середньорозмірних позашляховиків, компанія JAC Україна може запропонувати вашій увазі компактний і водночас місткий кросовер JS4. Автомобіль оснащений 1.5-літровим бензиновим двигуном з турбонадувом потужністю 147 кінських сил. Може це і не багато, якщо двигун JS4 порівнювати, наприклад, з двигуном Geely Atlas Pro, потужність якого складає аж 177 к.с., зате JS4 виграє у динаміці. JS4 може розігнатися до 100 км/год всього за 9.8 с., тоді як Geely Atlas Pro досягає такої ж швидкості лише за 10.5 с.

Відмінність двигунів

В чому ж колосальна відмінність у цих двигунах? Давайте розберемося.  Двигун Geely, який виробляється у Китаї з 2018 року має 3 циліндри. JAC JS4 же має 4-циліндри. 4 циліндрові мотори забезпечують рівномірний розподіл потужності як на нижчих, так і на вищих обертах, тому такі двигуни не втрачають у динаміці розгону, на відміну від 3-циліндрових двигунів, які для досягнення таких же результатів повинні працювати з більшим навантаженням.

КПП JAC JS4

Як відомо, на динаміку їзди прямим чином впливає КПП. JAC JS4 поставляються в Україну як з 6-ступеневою механічною коробкою передач, так і з безступеневим варіатором. До речі, автомобілі, що оснащені варіатором, розганяються швидше від автомобілей з АКПП (якою оснащені Geely Atlas Pro). Крім того, варіатор забезпечує плавність ходу через те, що відсутність передач позбавляє від ривків при перемиканні швидкостей, на відміну від роботизованих коробок передач, якими обладнані, наприклад,  MG HS. Більше того, варіатори забезпечують економію пального. Так JS4 у заміському циклі споживає 5,6 л на 100 км (HS витрачає 6,5 л/100 км, а Atlas Pro – 6,8 л/100 км).

Прохідність JAC JS4

JAC JS4 відзначається високою «прохідністю», оскільки кліренс JS4 сягає аж 200 мм, що для цього класу автомобілей велика рідкість. Приміром,  дорожній просвіт в Atlas Pro складає 171 мм, а у MG HS -175 мм.

Об’єм багажника JAC JS4

Говорячи про своєрідні рекорди у своєму класі, JAC JS4 може похизуватися великим об’ємом багажника. Місткість багажника JS4 складає 520 л у звичайному режимі і аж 1050 л зі складеними кріслами. Друге місце серед порівнюваних моделей займає MG HS з об’ємом багажного відділення 463 л, а Geely Atlas Pro опинився на третьому місці з показником всього 378 л. Погодьтесь, різниця не замала.

Комплектації JAC JS4

JAC JS4 поки що доступний в Україні лише в одній комплектації Luxury з гарним набором опцій, який включає LED-оптику, круїз-контроль, шкіряне оздоблення керма та важіля КПП, аудіосистему на 6 динаміків, 10.25-дюймовим сенсорним екраном з голосовим управлінням та функціями Bluetooth, AppleCarPlay/AndroidAuto та парктроніками з камерою заднього огляду.

Ціни JAC JS4

У лютому 2023 року ціна авто з механічною коробкою передач складає 800 000 грн, а з автоматичною – 835 000 грн. Також, можна обрати варіант з чорним дахом за додаткові 10 000 грн. Для порівняння MG HS з механічною коробкою передач коштує 802 106 грн з аналогічним набором опцій, але трохи меншою діагоналлю мультимедія (10.1”), а з автоматичною КПП – 877 774 грн. Аналогічна комплектація до Luxury у Geely Atlas Pro коштує 847 300 грн.
 

За більшою інформацією про автомобілі JAC заходьте на офіційний вебсайт дистриб’ютора JAC в Україні  https://jac.ua/, а також на офіційну в Facebook https://www.facebook.com/jaccars.ua

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит