Categories
Новини

«АВТОПАЛАЦ ТЕРНОПІЛЬ» – НОВИЙ ДИЛЕР JAC В ТЕРНОПОЛІ

Дистриб’юторська компанія «ДЖАК Україна» продовжує розвивати дилерську мережу. Новий дилерський центр JAC «Автопалац Тернопіль» відкрився у Тернополі. Особливо важливо підкреслити, що це перший представник JAC в даному регіоні.

У новому Дилерському центрі представлений модельний ряд якісних автомобілів JAC. Відвідувачі автосалону зможуть познайомитися з кросоверами JAC JS3 та JAC S4 та седаном JAC J7.

Запрошуємо всіх бажаючих познайомитися з модельним рядом JAC відвідати дилерський центр JAC «Автопалац Тернопіль», який розташований в Тернополі, вул. Микулинецька, 29А. Поспілкуватися з представниками автосалону можна по телефону (097) 559-33-33.

ТОВ «ДЖАК Україна» є офіційним дистриб’ютором автомобілів бренду JAC в Україні. Дилерська мережа компанії представлена у всіх регіонах України, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг із продажу та сервісного обслуговування автомобілів з дотриманням усіх стандартів виробника. Детальна інформація про компанію на офіційному сайті jac.ua.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит