Categories
Новини

Найбільш очікувані новинки JAC 2015 року.

2015 рік стане роком появи на ринку нових цікавих моделей JAC для українських автомобілістів. У наступному році нас неодмінно порадує різноманітність нових моделей, кожна з яких буде відрізнятися особливим характером і оригінальним зовнішнім виглядом.

У Китаї почалися продажі першого міні-кросовера компанії JAC – S3. Виразний екстер’єр JAC S3 дуже підходить для молодих людей, які хочуть справити враження. Дизайн машини народився в італійському дизайн-центрі JAC. Оригінальний дизайн передньої частини в поєднанні з фарами, що представляють собою поєднання галогенних і світлодіодних джерел світла з регульованою інтенсивністю освітлення, привертає загальну увагу і не залишить байдужим навіть досвідченого споживача.

У конструкції кузова JAC S3 використовується три види високоміцної сталі, автомобіль оснащується великим набором систем активної і пасивної безпеки. Автомобіль оснащується 1,5-літровим мотором потужністю 113 к.с., який працює в парі з механічною 6-ступінчастою коробкою передач або автоматичною коробкою передач (безступінчатий варіатор). Заявлена максимальна швидкість буде обмежена 200 км / год, а витрата палива в змішаному циклі становить не більше 6 літрів на 100 км.

Комфорт водія і пасажирів відповідає рівню європейських автомобілів. У комплектацію увійдуть наступні опції: повний пакет харчування, GPS-навігатор, MP5-магнітола з MP3 і Bluetooth, багатофункціональне кермо, регулювання сидінь в 6 напрямках, підігрів зовнішніх дзеркал з електричним регулюванням, центральний підлокітник, контроль тиску в шинах, круїз-контроль, клімат-контроль і багато іншого, що дозволить кожному відчути комфорт і задоволення від водіння JAC S3.

JAC J4 – компактний седан, розроблений італійськими дизайнерами для молодої аудиторії. Зовнішній вигляд моделі був створений в італійському дизайнерському центрі JAC під керівництвом головного дизайнера Даніеле Гальоне, який створив образ суперкара Alfa Romeo 8C і декількох інших відомих моделей. Початок виробництва JAC J4 відбулося в серпні 2013 року. До 2014 року модель продавалася в Китаї, після чого китайський бренд почав експортувати седан на інші ринки. Седан J4 базується на абсолютно новій пасажирській платформі JAC і продається на вітчизняному ринку під назвою A30 вже близько року. Модель пропонується з атмосферним двигуном об’ємом 1,5 літра потужністю 111 к.с. Коробки передач з двома – 5-ступінчастою МКПП і автоматичним варіатором. Незважаючи на компактні розміри, JAC J4 має значний список обладнання, включаючи сенсорний екран, 6 подушок безпеки, систему ABS + EBD. За результатами випробувань модель J4 отримала 54, 4 бала з 60 можливих і 5 зірок рейтингу C-NCAP.

Нагадаємо, JAC J4 дебютував на ралі 2014 в Китаї і переміг відразу в два етапи!

Седан має багату комплектацію, серед яких мультимедійний центр з сенсорним екраном і вбудованою навігацією, бортовий комп’ютер, багатофункціональне кермо, зовнішні дзеркала заднього виду з електричним регулюванням і підігрівом і багато іншого, що дозволить водієві і пасажирам відчувати себе комфортно в поїздці будь-якої тривалості. Крім того, JAC приділяє особливу увагу матеріалам обробки, точності прилягання деталей, їх зносостійкості та іншим якостям, що забезпечують задоволення від експлуатації автомобіля. В Україні прем’єра JAC J4 очікується в 2015 році.

Також очікується ще один новий JAC – A20.

Офіційний дистриб’ютор JAC в Україні, компанія «Богдан-Автотрейд», планує почати поставки седана JAC A20 в 2015 році. Передньопривідний автомобіль JaC A20 B-класу, доступний з двома типами двигунів. Двигун має обсяг 1,3 л, потужність 99 к.с. і 6-ступінчасту механічну коробку передач, максимальний крутний момент – 124 Нм., Витрата палива – 5,2 л на 100 км. При обсязі 1,5 л. і автоматичній коробці передач потужність становить 113 к.с., максимальний крутний момент – 146 Нм, витрата палива – 6,6 л на 100 км. У список оснащення моделі входить система старт-стоп і мультимедійний MP5-центр, дві подушки безпеки і електронні системи активної безпеки. Ціна очікується на рівні моделей цього класу українського виробництва. Автомобіль призначений для конкуренції з автомобілями ZAZ Sens, ZAZ Lanos і Geely CK.

Більш детальна інформація і автомобілі JAC доступні в офіційній дилерській мережі «Богдан-Автотрейд», яка налічує 50 салонів і сервісних центрів по всій країні.

Детальніше про JAC

JAC на Фейсбуці

JACвVkontakte

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит