Categories
Новини

В Україні почалися продажі яскравих сучасних автомобілей марки JAC

18 вересня на території СК «5 елемент» компанія «Богдан-Автотрейд» провела національну презентацію CARS торгової марки JAC, а також продемонструвала п’ять легкових моделей, які відсьогодні продаються по всій країні.

Дебют нової марки автомобілів – це завжди хвилююча і знаменна подія, особливо на такому непростому і турбулентному ринку, як український. Не дивно, що національний дебют автомобілів JAC викликав великий інтерес як з боку профільної та ділової преси, так і представників автомобілебудування. Адже, крім продажу продукції JAC, незабаром на заводі корпорації «Богдан» в Черкасах почнеться виробництво двох сучасних моделей: седана JAC J5 і кросовера JACS5. Про високий потенціал українського автомобільного ринку та важливість спільного виробничого проекту свідчить візит генерального директора JAC International Ше Керонг.

Презентація відбулася на території елітного комплексу «5 елемент». Камерна атмосфера і виступ симфонічного рок-гурту Symfomania задали тон вечора, кульмінацією якого стала перша публічна демонстрація модельного ряду JAC, які тепер доступні в офіційній дилерській мережі «Богдан-Автотрейд».

Відкриває модельний ряд JAC J2 – яскравий міський субкомпакт з економічним 3-циліндровим двигуном, хорошою базовою комплектацією і ціною 69 999 грн. Седан JAC J3 – гравець одного з найбільш конкурентних класів на ринку. Його сильні сторони – спокійний привабливий дизайн, економічний 1,3-літровий мотор потужністю 99 к.с., а також затишний салон і місткий багажник. JACJ5 – самий елегантний автомобіль в модельному ряду компанії. Його дизайн був розроблений художниками всесвітньо відомої студії Pininfarina, а зразкова безпека підтверджена найвищим балом за результатами краш-тесту C-NCAP (5 зірок). Два бензинових мотора, механічна або автоматична коробка передач і три варіанти комплектації дозволять покупцям вибрати оптимальне поєднання характеристик. Вартість автомобіля в базовій комплектації становить 104 900 грн. Мінівен JAC J6 адресований практичним сімейним людям. Автомобіль пропонує просторий і функціональний салон, потужний 1,8-літровий двигун, місткий багажник і багату комплектацію за ціною від 127 000 грн. JAC S5 – кросовер з виразним дизайном і хорошими ходовими характеристиками, справжня зірка модельного ряду. Автомобіль оснащується 2-літровими моторами потужністю 136 і 176 к.с., має багату комплектацію, що включає численних електронних помічників. JACS5 українського виробництва буде продаватися за ціною 139 000 грн.

З огляду на зростаючу популярність седанів і кросоверів С-класу, «Богдан-Автотрейд» робить основну ставку на моделі JAC J5 і S5. І саме ці автомобілі будуть випускатися на заводі корпорації «Богдан» в Черкасах, який вважається найсучаснішим підприємством Східної Європи.

«У відповідь на високий попит на якісні автомобілі за доступною ціною ми пропонуємо клієнтам широкий асортимент автомобілів JAC, здатних втілити мрію тисяч людей про власний транспорт в реальність. Автомобілі JAC затребувані в більш ніж 120 країнах світу і для нас особливо важливо, щоб наші партнери пов’язували стратегію своєї роботи в Україні не тільки з імпортом готової продукції, а й зі створенням повноцінного виробництва на потужностях заводу «Богдан» в Черкасах. Вже в 2014 році ми маємо намір завоювати не менше 1% українського ринку, а 70% продажів становитимуть автомобілі вітчизняного виробництва”, – говорить Рудольф Арзуманян, віце-президент корпорації “Богдан”.

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит