Categories
Новини

В Україні продані перші 500 автомобілей JAC.

Кількість автомобілів JAC на дорогах України перевищила півтисячі! Нам сподобалося зустрічатися з власником п’ятисотого JAC.

Півтисячі автомобілів склав JAC J5 в максимальній комплектації Luxury з механічною коробкою передач благородного сірого кольору. Власник цього автомобіля на ім’я Геннадій працює в охоронній фірмі і останні шість років їздить на автомобілі китайського виробництва.

«Коли прийшов час міняти машини, вибір був між Geely Emgrand і JAC J5. Вибір не змусив себе довго чекати, і ваги швидко перекинулися на добре оснащений JAC J5 з 1,5-літровим мотором, механічною коробкою передач і максимальною конфігурацією для цієї конфігурації. При цьому мені сподобався стриманий і стильний дизайн», – розповів нам Геннадій.

Не залишилася без уваги ергономіка, простір в салоні і п’ятизіркова безпека автомобіля.

Бренд JAC дебютував на автомобільному ринку України в кінці 2013 року і за короткий час бренд став одним з наймолодших і найбільш динамічно розвиваються на ринку. Широкий асортимент моделей, привабливий дизайн автомобілів JAC, розвинена дилерсько-сервісна мережа, створена офіційним дистриб’ютором «Богдан-Автотрейд», стали переконливими аргументами на користь бренду JAC, який інтенсивно нарощує продажі і впритул наближається до лідерів автомобільного ринку китайського виробництва.

Компанія «Богдан-Автотрейд» є офіційним дистриб’ютором автомобілів JAC в Україні. Дилерська мережа дистриб’ютора «Богдан-Автотрейд» налічує понад 30 дилерських центрів JAC по всій Україні. Детально ознайомитися з представленими моделями і умовами придбання авто можна на сайті jac.ua

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит