Categories
Новини

ВАНТАЖІВКИ JAC N56 DOUBLE CAB ДЕМОНСТРУЄ ЯКІСТЬ І ДОСТУПНУ ЦІНУ

Останні декілька років дистриб’юторська компанія ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” успішно реалізує вантажні автомобілі з дворядними кабінами JAC N56 Double Cab. Аналогічні європейські вантажівки на українському ринку не можуть конкурувати з вантажними автомобілями JAC N-серії, які виявилися доступніші за ціною і не поступаються їм за якістю.

Серед основних переваг популярних вантажівок JAC N56 Double Cab виділяють:

  • 1. Вантажівка N56 може одночасно оснащуватися автономним обігрівачем (Webasto) і кондиціонером.
  • 2. Збільшена здвоєна комфортабельна кабіна відрізняється відмінною вибро-, шумо- і теплоізоляцією. Посадку в кабіну полегшує низько розташована підніжка, перила на передній стойці і широкі двері.
  • 3. Шасі має підвищений запас міцності, оскільки задній міст розрахований на 4 т, а передній на 2,4 т. Таким чином виходить резерв в 800 кг.
  • 4. Турбодизельний двигун Cummins стандарту Евро- 5 робочого об’єму 2,74 л, потужністю 155 л.с., максимальний момент, що крутить, 355 Нм досягається в широкому діапазоні оборотів: від 1800 до 2600 об/хвилину. Коробка передач – 6-ступінчаста механічна. Середні витрати пального – 9 л на 100 км.
  • 5. Паливний фільтр-сепаратор з режимом підігрівання. Паливний бак на 100 літрів виготовлений з композитних матеріалів, також з підігріванням.
  • 6. У комплекті фірмові розкладні ключі з пультом управління і центральним замком.
  • 7. Серед комфортних опцій можна виділити наявність круїз-контролю, магнітоли, електричних склопід’ємників тощо.
  • Невеликий за габаритами і маневрений JAC N56 Double Cab задовольнятиме широкий перелік вимог малого і середнього бізнесу: перевезення різного типу вантажів (у тому числі і важких, габаритних завдяки діаметру шин – R17,5 см), доставка товарів з певним температурним режимом в магазини, виконання поточних робіт міського комунального господарства, доставка робітників на місце роботи і тому подібне. В першу чергу ця компактна вантажівка адаптована для міських умов, проте при необхідності впорається і з бездоріжжям сільських доріг.

    Нагадуємо, що придбати партію нових JAC N56 Double Cab цього року можна в офіційній дилерській мережі “ДЖАК УКРАЇНА”, яка представлена в усіх регіонах України, і дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу і сервісного обслуговування автомобілів JAC на високому рівні з дотриманням усіх стандартів виробника, повністю відповідаючи очікуванням клієнта.

    JAC Finance

    Вигідні умови кредитування.

    ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

    • 20% перший внесок на 5 років;
    • 30% перший внесок на 7 років;
    Розрахувати кредит